Zayıflamayı Kafasına Koyanlara 7 Günde 3 Kilo Verdiren Diyet Listesi

Zayıflamayı Kafasına Koyanlara 7 Günde 3 Kilo Verdiren Diyet Listesi
7 günde 3 kilo verdiren diyeti listesinde sabah, öğle ve akşam yemeği listeleri ile ara öğün önerileri yer alıyor. İşte detaylar...

Son yıllarda daha çok hareketsiz kaldığımız aşikar. Tabiki bu durum malesef bizlere kilo olarak geri döndü.1 Haftada 3 kilo vererek moralinizi yerine getirip kilo vermeye ne dersiniz?

Kilo vermeye karar verdiyseniz 3 hususu atlamamanız gerekiyor.

⚠️Öncelikle her gün 45 dakika yürümeniz gerekiyor.

Kahvaltıdan hemen sonra yürüyebilirsiniz. Bu şekilde daha enerjik güne devam edersiniz. Öğle saatlerinde yürümek isterseniz öğle yemeğinden 1 saat önce yürüyebilirsiniz. Akşam yürümek isterseniz 18:00-22:00 arasını seçebilirsiniz. Bu durumda da 17:00 gibi yemeğinizi yiyin.

⚠️Tabiki su içmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

⚠️ Akşam geç saatlerde akşam yemeği yemeyin. Gece yatmadan en az 3 saat önce yemeğinizi yemiş olun.

Hazırsanız 1 haftalık diyet listesine geçelim.

PAZARTESİ / 1. GÜN

KAHVALTI: 200 ml yağsız süt ve şeker ilavesiz reçel / 30 gr tahıl gevreği ile 2 adet peksimet.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı)

ÖĞLE YEMEĞİ: 80 gr domatesli mısır spagetti; bir tabak ızgara sebze.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı)

AKŞAM YEMEĞİ: Bir tavada pişirilmiş 200 gr fileto balık, kereviz, çeri domates ve siyah zeytin, 2 haşlanmış patates

SALI / 2. GÜN

KAHVALTI: 200 ml yağsız süt ve şeker ilavesiz reçel / 30 gr tahıl gevreği ile 2 adet peksimet.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

ÖĞLE YEMEĞİ: 1 adet haşlanmış yumurta, 50 gr haşlanmış fasulye, yeşil salata, 2 dilim ekmek

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

AKŞAM YEMEĞİ: 150 ızgara dana eti; sebze; 2 dilim ekmek

ÇARŞAMBA / 3. GÜN

KAHVALTI: 200 ml yağsız süt ve şeker ilavesiz reçel / 30 gr tahıl gevreği ile 2 adet peksimet.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

ÖĞLE YEMEĞİ: Zerdeçal pilav; haşlanmış nohutla zenginleştirilmiş ızgara sebze, 50 gr ekmek.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

AKŞAM YEMEĞİ: 150 buharda pişirilmiş sebze; 2 dilim ekmek

PERŞEMBE / 4. GÜN

KAHVALTI: 200 ml yağsız süt ve şeker ilavesiz reçel / 30 gr tahıl gevreği ile 2 adet peksimet.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

ÖĞLE YEMEĞİ: 100 gr yağı alınmış ızgara et, karışık kızartma, 2 dilim ekmek

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

AKŞAM YEMEĞİ: 200 gr ızgara tavuk göğsü; isteğe göre sebzeler; 2 adet fırınlanmış patates.

CUMA / 5. GÜN

KAHVALTI: 200 ml yağsız süt ve şeker ilavesiz reçel / 30 gr tahıl gevreği ile 2 adet peksimet.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

ÖĞLE YEMEĞİ: Buharda pişmiş sebze ve yeşillikler

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

AKŞAM YEMEĞİ: 200 gr folyoda pişirilmiş çipura; isteğe göre sebze; 2 dilim ekmek

CUMARTESİ / 6. GÜN

KAHVALTI: 200 ml yağsız süt ve şeker ilavesiz reçel / 30 gr tahıl gevreği ile 2 adet peksimet.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

ÖĞLE YEMEĞİ: 1 adet haşlanmış yumurta ve 100 gr yağı süzülmüş ton balığı ile yeşil marul salatası; 1 dilim ekmek

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz. Badem. Fındık. Antep fıstığı. Çam fıstığı).

AKŞAM YEMEĞİ: margherita pizzası

PAZAR / 7. GÜN

KAHVALTI: 200 ml yağsız süt ve şeker ilavesiz reçel / 30 gr tahıl gevreği ile 2 adet peksimet.

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

ÖĞLE YEMEĞİ: 200 gr derisiz ızgara tavuk; buğulanmış karışık mevsim sebzeleri

ATIŞTIRMALIK: 1 adet meyve veya 40 gr karışık kuru meyve (ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, çam fıstığı).

AKŞAM YEMEĞİ: 130 gr taze peynir; havuç, rezene, domates salatası; 30 gr ekmek

Kaynak: Style

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler