Tehlike büyük olabilir! Önleminizi almalısınız

Tehlike büyük olabilir! Önleminizi almalısınız
Bazı hastalıklar nadiren olan türlerden. Ve dünyamızda bu hastalıkları taşıyan çok sayıda insan var.

Evlerden uzak olsun elbette. Ama bazı hastalıklar gerçekten çok tehlikeli olabiliyor. Dünyanın en farklı bölgelerinde görülen bu hastalıklar ülkemizde var mı bilinmez ama bir çok yabancı ajans farklı ülkelerden derledikleri bu bilgileri paylaşarak okuyucularını bilgilendiriyor.

İşte Dünyada var olan bazı garip hastalıklar

Ağaç adam sendromu: Genetik olan bu hastalıkta boyun, el ve ayaklarda anormal büyüklükte oluşumlar belirir.

Cronkhite-Canada Sendromu: Bu hastalıktan muzdarip insanlar tat alma duyusunu tamamen kaybediyor. Genellikle ileri yaşlarda görülse de bu sendroma sahip çocuk vakalar olduğu da biliniyor.

Fil Hastalığı: Bir parazitin neden olduğu hastalık insanların kol, bacak ve genital bölgelerinde anormal büyümelere sebep oluyor.

Ölümcül Et Sendromu: Et yiyen bakteri olarak da bilinen hastalık, derinin an alt tabakalarından birine yerleşen virüs sebebiyle şiddetli ağrı, doku kaybı ve travmaya yol açıyor. Bu hastalıktan ölüm oranı yüzde 73.


Lamprey Hastalığı: Önceleri bir internet efsanesi olarak düşünülen hastalık günümüzde oldukça fazla görülmeye başlandı. Bu hastalıkta vücudun belirli bölgeleri tıpkı bir yılan balığı ağzının şeklini alıyor.Hastalık kendini göstermeden bir müddet öncesinde deride pullanmalar, kaşıntı ve kızarıklık meydana gelmesi lamprey hastalığının en önemli belirtileridir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler