Odanızı düzgünce havalandırmalısınız işte temiz havanın süper faydası

Odanızı düzgünce havalandırmalısınız işte temiz havanın süper faydası
Temiz havanın faydalarını öğrenince çok şaşıracaksınız! Yaz geliyor Camlarınızı açık tutun..

Temiz havanın sağlığımıza sayısız faydası çıktı. Dünyaca ünlü uzmanlar tarafından yapılan araştırmaya göre temiz hava stresi önlüyor akciğerleri koruyor aynı zamanda baş ağrısını önlüyor.

Havası temiz olmayan veya hava almayan bir odada uzun süre bulunmak sadece akciğerlerimize zarar vermiyor aynı zamanda başımızın sürekli olarak ağrımasına neden olduğu gibi cildimizin yapısını bozarak hızlı yaşlanmaya neden oluyor.

Gelecekte eğer hafıza kaybı yaşamak istemiyor veya alzheimer olmak istemiyorsanız evinizi sık sık havalandırmaya dikkat edin.

Temiz hava beyni güçlendirdiği gibi beynin yaşlanmasını da engelliyor. Bir çok uzman dumansız hava saha vurgusu yaparak sigaranın zararlarından söz ederken ısrarla sigara içmek ve havasız ortamlarda bulunmak sadece akciğerlerimizi değil ne yazık ki beynimizi de tüketiyor.

Temiz hava sadece akciğerleri ve beyni korumuyor aynı zamanda akciğerlerimize dolan temiz hava kanımızın da temizlenmesini sağlıyor.

Evde kaldığımız şu günlerde evimizi sık sık havalandırmaya ve lütfen koronavirüsle mücadele için sigara içmemeye özen gösterelim.

Sağlık Haberciniz - Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler