Negatif enerjinizi yok edecek en etkili yöntem

Negatif enerjinizi yok edecek en etkili yöntem
Kendinizi kötü hissedip sürekli "Üstümdeki negatif enerjiyi nasıl atarım? Pozitif olmak için ne yapmalıyım? Enerjimi yükseltmek için ne yapmalıyım?" derken mi buluyorsunuz. İşte esmalar ve gül sirkesi ile negatif enerjiden arınma yolları...

Zaman zaman her birimiz üzerimizde sebepsiz bir ağırlık hissederiz. Bazen aile içerisinde olur olmadık zamanlarda eşimiz veya çocuklarımızla hiç yoktan sebeplerle tartışmalar yaşarız. Bazen de cam bardaklar, kaseler kırılır da kırılır.

SEBEBİ NEGATİF ENERJİ BİRİKMESİ!

Eskiden büyüklerimiz bu gibi durumları “nazar çıktı” derlerdi. İşte bu sebepsiz gerginlikler, ard arda gelen bu tarz kazaların görünmeyen bir yönü de negatif enerji birikmesidir. Belki üzerimizde oluşan haset duyguları, belki de nazarlar, şeytanın vesvesesi ile birleşince işler raydan çıkabiliyor. Hal böyle olunca normal zamanda hiç problem etmeyeceğimiz davranışları bile kaldıramaz hale geliyoruz. Bazen "Hangi işe elimi atsam kuruyor” gibi sözler sarfederken buluyruz kendimizi. İşte böyle durumlarda aşağıdaki yöntemler, rahatlamanızı sağlayacak, kendinizi daha iyi hissetmenize vesile olacaktır.

SİLKELENMENİN ŞİMDİ ZAMANI!

Şimdi sizlere vereceğimiz bu tarifle evde ki o havanın nasıl dağıldığına, her bir işinizin kolaylıkla çözüme kavuştuğunda Allah’ın izni ile şahitlik edeceksiniz
Tüm maddelere harffiyyen riayet edin.

Hazırsanız başlıyoruz...

✔️ Öncelikle fısfıslı bir kap elde edin. İçerisine bir fincan katkısız doğal gül sirkesi dökün.
✔️ Üzerine 1 tatlı kaşığı kaya tuzu veya himalaya tuzu, 10-15 damla lavanta yağı, 10-15 damla yasemin yağı ekleyin.
✔️ Son olarak kalanını da doğal gül suyu ile tamamlayın.
✔️ Hepsini karıştırdıktan sonra üzerine 256 defa "ya Nur", 258 defa "ya Rahiym", 298 defa "ya Rahman", 336 defa "ya Musavvir", 56 defa "ya Mecid" esmalarını okuyun.
✔️ Bu karışımı üzerinize veya taktığınız yüzüğünüze sıkabilirsiniz.
✔️ Karışımı mutlaka buzdolabında bekletin ve her kullanımdan önce çalkalayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler