Koronavirüs Sürecinde bu içecekler bağışıklık Sistemini güçlendiriyor

Koronavirüs Sürecinde bu içecekler bağışıklık Sistemini güçlendiriyor
Çin'de başlayıp dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sürüyor. Salgın döneminde özellikle güçlü bir bağışıklık sistemi çok önemli..

Halsizlik ve yorgunluk gibi problemlerine neden olan grip aynı zamanda soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklarda kullanılan bitki çayları koronavirüse karşı bağışıklık sistemimizi güçlü tutma konusunda da yardımcımız olabilir.

Limondan çok daha fazla iyi bir  C vitamini kaynağı olan Kuşburnu çayı bağışıklık sistemimize güç katabilir. O nedenle her gün bir fincan kuşburnu çayı tüketmeye özen göstermeliyiz.

Ihlamur yine aynı şekilde hastalıklara karşı iyi bir koruyucudur. Kuşburnu çayı sevmeyenler için iyi bir alternatif olabilir.

Yeşil Çay hem kilo verdiren özelliğiyle hemde hastalıklara karşı koruyucu kalkan olmasıyla bilinir. Bu nedenle menünüze yeşil çayda ekleyebilirsiniz.

Kayısı ve Erik çayları sindirim sistemini güçlendirdiği gibi aynı zamanda bağışıklık sistemine de olumlu etkileri bilinir. O yüzden menünüze kayısı ve erik çaylarını da ekleyebilirsiniz..

Sebzelerden oluşan çorbalar -  mercimek ve ezogelin çorbası,enginar, kabak ve karnabahar çorbası - tavuk çorbası - kelle paça çorbası gibi içeceklerde güçlü bir bağışıklık sistemi için tüketilebilir...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler