Güzel bir cilt için mutlaka tüketmeniz gereken 5 Süper besin!

Güzel bir cilt için mutlaka tüketmeniz gereken 5 Süper besin!
Sağlıklı ve güzel bir cilt için bazı besinlerin faydalarından bahsedeceğiz..

Çuval dolusu para vererek aldığınız o kremlerin harikalar yaratmasını beklemeyin. Bağışıklık sisteminiz güçlü olur ve doğru besinlerden tüketirseniz güzel bir cildinizin olması hayal değil.

İşte derlediğimiz o besinler

1- Badem

İnatçı Sivilcelerin çözümü kuruyemiş deseydik size? Tabii tuzlu fıstıktan bahsedecek halimiz yok. Bademden söz ediyoruz. E vitamini bakımından zengin olan badem bu özelliği sayesinde sivilcelerinize iyi gelecek onları yok edecek diyabeti önleyecektir. Bir kaç adet gün içerisinde badem yemeniz ayrıca sizi tok tutacağı gibi kilo vermenizi de sağlayacak

2- Soğan

Soğan sülfür bakımından zengin bir besin. Direncinizi artırırken aynı zamanda sarkma ve kırışıklıklarında çözümü olacaktır. Bakmayın siz kokusuna 

A, C ve E vitaminleri açısından zengin olan soğanın vücudunuz üzerinde antioksidan etkilerini avantaja çevirin bol bol tüketin..

3 - SU

Su hayattır. Günde en az 10 bardak su tüketmeyi alışkanlık haline getirin. Bu hem kilo vermenizi sağlayacak hem gözeneklerinizi sıklaştıracak hemde sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlayarak kuru bir ciltten sizi kurtaracak.

4 - Yeşil Elma

Sağlığınız için yeşil elma tüketmeyi ihmal etmeyin. Buda sizi iyi bir cilde kavuşmanızı sağlayacağı gibi kilo vermenizi de sağlayacak tok tutan harika bir meyvedir.

Ve MUZ KABUKLARI == Muz kabuklarından faydalanın.

Yok artık. Çöp değil mi o diyebilirsiniz ? Hayır değil muz kabukları sivilcelere iyi geldiği gibi aynı zamanda sivri sinek ısırıklarına da çok iyi geliyor.

Sağlık Haberciniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler