Düzenli bir şekilde tüketildiğinde kanserden koruyan 10 yiyecek

Düzenli bir şekilde tüketildiğinde kanserden koruyan 10 yiyecek
Kansere karşı erken teşhis ne kadar önemliyse bu besinlerin tüketilmesi de kansere karşı koruma özelliği taşıyor. İşte Kanseri durduran 10 yiyecek..

Düzenli bir şekilde bu gıdaları tüketerek kanser hastalığına karşı bağışıklık güçlendirebilir, kanser hücrelerini öldürebilirsiniz! İşte elimizin altındaki deva yiyecekler..

1 - AHUDUDU

Vücuttaki toksin maddeleri dışarı atar, kanı temizler. Vücudadinçlik verir. 

2 - TURP

Karaciğere çok faydalı bir besin olan turp tam bir karaciğer dostudur.

3 - BÖĞÜRTLEN

Vücuttaki zararlı maddelerin temizlenmesine yardımcı olur. İyi bir antioksidandır.

4 - FESLEĞEN
Sakinleştirici özelliği ile vücudu rahatlatır. Enerji verir. İştah açıcıdır. Hazımsızlığı giderir.

5 - KIRMIZI BİBER
Beta karoten ve C vitamini açısından zengin birbesin olan Kırmızıbiber bağışık sistemini güçlendirerek vücudun hastalıklara,özellikle de kolera gibi bulaşıcı hastalıklara, karşı direncini arttırır. 

6 - DOMATES
Özellikle lif açısından zengin kabuklarıyla yenildiğinde sindirimi kolaylaştırır. 

7 - YEŞİLÇAY
Yeşil çay insan ömrünü uzatır ve insan sağlığına çok faydalıdır!

8 - KİVİ - Lif açısından da zengin bir besin olan kivi bağırsaklarıçalıştırarak sindirimi kolaylaştırır ve kabızlığı önler. 

9 - CEVİZ - İçerdiği Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri sayesinde beyin ve zekâ gelişimini destekler. Vücuda enerji verir. 

10 - Haftada 1-2 kez somon, ton balığı, sardalye ya da uskumru yiyenlerin kanser riski azalıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler