Detoksun pek çok yararı var! Size üç muhteşem tarif

Detoksun pek çok yararı var! Size üç muhteşem tarif
Detoks özellikle kadınların vazgeçilmezi. Pahalı ürünler almak yerine kendiniz evde hazırlayabilirsiniz.

Detoksun pek çok yararı var! Yaşlanmayı durdurmak ve formunuzu korumak için bir çok uzman tarafından önerilir. Sizlerde evinizde vereceğimiz bu tarifleri kullanarak formunuzu koruyabilirsiniz.

Yapımı gerçekten çok kolay

NANELİ RAHATLATICI İÇECEK - (1 kişilik) 1 adet elma Bir avuç taze nane 2 adet kereviz sapı 1/4 salatalık Yarım limon Limonun kabuğunu soyup iki parçaya kesin. Elmayı, taze naneyi, salatalığı ve kereviz sapını küp şeklinde doğrayın. Tüm malzemeyi sebze sıkacağından geçirin. Hemen servis yapın.

ARINDIRICI İÇECEK - (1 kişilik) Yarım salatalık 3 adet havuç Yarım kırmızıturp (yapraklarıyla) Havucu, salatalığı ve kırmızı turpu yıkayın. Salatalığı küp şeklinde kesin. Kırmızı turpun yapraklarını doğrayın. Turpu halka şeklinde dilimleyin. Tüm malzemeyi kabuklarını soymadan sert meyve sıkacağından geçirip bardağa alın. Hemen servis yapın.

VEJETARYEN İÇECEĞİ - (1 kişilik) 3 dal kereviz Yarım çay kaşığı limon suyu 3 adet havuç 1 adet pancar 1/4 çay kaşığı doğranmış zencefil Havucu, kerevizi, pancarı yıkadıktan sonra parçalara ayırın. Tüm malzemeyi blender’de çekip sebze suyunu hazırlayın. Servis bardağına aldıktan hemen sonra servis yapın.

Fotoğraf: https://unsplash.com/photos/JYFmYif4n70

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler