Canan Karatay Bombayı Patlattı! Lahana Turşusu Hakkındaki Gerçeği Açıkladı

Canan Karatay Bombayı Patlattı! Lahana Turşusu Hakkındaki Gerçeği Açıkladı
Canan Karatay yine ezber bozan bir çıkış yapınca Turşu Satışı yapanlar Karatay'ın açıklamaları üzerine...

Canan Karatay genelde açıklamalarıyla olay olan bir isim. Her açıklaması ayrı bir olay ancak her açıklaması sağlık ve şifa dolu.

Yurdumuzun dört bir yanında lahana satışı yapılmaktadır. Ülkemizin hemen hemen her bir köşesinde yetiştirilen lahanalar genelde İç Anadolu bölgesinde çok daha yaygındır.

Lahanadan ister sarma yapılsın ister turşu her türlü lezzetli bir sebzedir. Beyaz lahanadan yapılan turşunun ise sayısız faydası bulunmaktadır.

Güçlü bir antioksidan deposu olan lahana turşusu bağışıklık sistemimizi güçlendirmektedir. Yapılan bir çok araştırmalarda lahana turşusunun bağırsak sağlığına da iyi geldiği tespit edilmiştir.

Ancak Lahana turşusunun son zamanlarda yok satmasının tek bir nedeni var. O da Canan Karatay'ın açıklamaları..

Canan Karatay yapmış olduğu açıklamayla turşu satıcılarının adeta yüzünü güldürdü....

Peki ne demişti Canan Karatay?

Lahana turşusu hakkında açıklamalarda bulunan Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı yiyeceklerinden birinin lahana olduğunu açıkladı. Canan Karatay, "Lahananın turşusu dünyanın en önemli tıbbi malzemelerinden biridir. Kanser olmanızı önler, kalp hastası olmanızı önler, alzheimer olmanızı önler, karaciğerinizin yağını giderir, şekerinizi düzenler" şeklinde bir açıklama yaptı. Açıklamasının sosyal medyada gündeme oturmasının ardından özellikle korona döneminde turşu satışlarında patlama yaşanırken bu açıklama sonrası turşucular yok satmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler