Baş Ağrısı İçin Hastaneye gitmişti Kulağından Çıkanlara doktorlar inanamadı!

Baş Ağrısı İçin Hastaneye gitmişti Kulağından Çıkanlara doktorlar inanamadı!
Sağlık gerçekten önemli bazı belirtileri hafife almamak gerekiyor. Uzman bir doktora görünmenin ne kadar faydalı olduğunu gösteren bir haberi şimdi sizlere aktaracağız..

Bazen rahatsızlıklarımız olduğu zaman hastaneye gitmez evde yöntemler deneriz. Ama şiddetli baş ağrısı çeken bir kadın hastaneye gittiğinde doktorlar gözlerine inanamadı..

Olay şu şekilde basına duyuruldu :

Hindistan'ın Karnataka eyaletinde yaşanan olay doktorları bile hayrete düşürdü. Baş ağrısı şikayetiyle hastaneye giden talihsiz kadının kulağından çıkanlara doktorlar hayret etti.

The Indiland Express’in haberine göre, evinin verandasında uyuyakaldıktan sonra yoğun baş ağrısı çekmeye başlayan ve ismi Lekshmi olarak açıklanan kadın ağrıları geçmeyince hastaneye gitmeye karar verdi.

Lekshmi’yi muayene eden doktorlar talihsiz kadının kulağında yaşayan canlı bir örümcek buldu. Lekshmi’nin tedavisini gerçekleştiren Doktor Santosh Shivaswamy,

“Daha önce insanların kulaklarından cisim çıkardığımız olmuştu ancak bu kadar nadir görülen bir olayla hiç karşılaşmamıştık.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler