Canan Karatay’ın 22 yaşındaki gençlik fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

Canan Karatay’ın 22 yaşındaki gençlik fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu
Geniş bir halk kitlesi tarafından beğeni ile takip edilen medyatik doktor Canan Karatay bu sefer çok farklı bir konu ile gündem oldu. Genelde yaptığı sıra dışı açıklamalarla gündem olan Karatay'ın son gündem konusu ise 22 yaşında çektirdiği bir foto oldu.

Prof. Dr. Canan Karatay verdiği sağlıklı yaşam önerileriyle gündemden düşmüyor. D vitamininin diyabet hastalığından koruduğu, çocuklara Türk kahvesi içilmesinin yararlı olduğu gibi tıbbi tavsiyeleri medyada tartışılan ünlü doktorun bu seferde 22 yaşında çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir televizyon programında gençlik fotoğraflarının yayınlandığı Canan Karatay’ın o halleri tekrar gündem olmayı başardı.

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın yıllar önceki hali görenleri oldukça çok şaşırtıyor.

CANAN KARATAY'IN GENÇLİĞİ

canan karatay gençlik fotoğrafı

Fotoğrafın çekildiği yıllarda 22 yaşında olduğunu söyleyen Canan Karatay’ın gençlik hallerine birbirinden farklı yorumlar geldi.

canan karatay gençlik fotoğrafı

Kimi Canan Karatay’ın bakışlarına atıfta bulunarak, “hiç değişmemiş, o zamanda aynıymış” yorumunu yaparken kimileri ise zamanın Prof. Dr. Canan Karatay’a acımasız davrandığını belirten yorumlarda bulundu.

canan karatay gençlik fotoğrafı

Kaynak: Mynet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler