Burcunuz Sağlığınız İçin Ne Diyor? İşte 5 Eylül Günlük Burç Yorumları

Burcunuz Sağlığınız İçin Ne Diyor? İşte 5 Eylül Günlük Burç Yorumları
İkizler için kendini ifade etme zamanı, Kovaların dinlenmesi lazım! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları (5 Eylül 2021 Cuma)

5 Eylül Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını sağlıkla ilgili neler bekliyor?

KOVA BURCU
Bugün kendinizi derin bir sohbetin içinde bulabilirsiniz. Canınız sıra dışı bir yiyecek çekebilir. İçgüdülerinizi takip edin ve kendinizi tatmin edin. Ayrıca bu gece erken yatmaya çalışın. Vücudunuz ekstra dinlenmeye ihtiyacı olabilir.

BOĞA BURCU
Oldukça çekingen biri olarak görülüyorsunuz ama aslında aynı zamanda tutkulu da olabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek.

İKİZLER BURCU
Bugün hislerinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

BAŞAK BURCU
Bugün kurduğunuz cümleler daha da etkili olacak. İletişim kurarken cümlelerinize dikkat edin. Sevdiğiniz birşeylerle uğraşarak zihninizi toparlamaya çalışın. Birinin sizi anlamadığını düşünüyorsanız, herhangi bir yanlış iletişim için özür dileyen ilk kişi olun. Birinin sizi bilerek yanlış anladığını hissedebilirsiniz! Sakin olun ve sadece duygularınızı yeniden ifade edin. Bugün çatışmadan kendinizi koruyun.

TERAZİ BURCU
İçgüdülerinizi takip edin. Ayrıca bu gece erken yatmaya çalışın. Vücudunuz ekstra dinlenmeyi ihtiyaç duyacaktır.

AKREP BURCU
Bugün herkesin size ihtiyacı olabilir. Duygularınızın doruk noktasına ulaştığını hissedebilirsiniz.

YAY BURCU
Bugün işler planlandığınız gibi gitmeyebilir. Tam istediğiniz gibi gitmeye başladığınızda, tüm resmi bozacak bir şey olabilir. İhtiyacınız olan sabır ve dayanıklılığa sahip olmak için mutlaka egzersiz yapın. Kan dolaşımınızdaki oksijen doğrudan sabra dönüştürülür! Ve biraz baharatlı yiyecekler de kanınızdaki toksinleri atmak için iyidir!

OĞLAK BURCU
Bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çalışırken ihtiyaçlarınıza özellikle dikkat edin: gün boyunca su içmek şarttır. Masa sandalyenizi ve bilgisayar kurulumunuzu inceleyin. Ergonomik olarak doğru mu? Bu tür düşünceler, sizi gelecekle ilgili daha fazla farkındalığa yönlendirecektir.

KOVA BURCU
Bugün hayatın zevklerinden çok zorluklarını hissediyor olabilirsiniz. Egzersizi ihmal etmeyin

BALIK BURCU
Bugün ekstra enerjiniz var. Bu enerjiyle çok şey yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler