Akrepler Tedirgin, Kovalar Ekstra Hassas! Peki Sizin Burcunuz Sağlığınız İçin Ne Diyor? İşte Yorumlar

Akrepler Tedirgin, Kovalar Ekstra Hassas! Peki Sizin Burcunuz Sağlığınız İçin Ne Diyor? İşte Yorumlar
Yengeçler için sınır koymanın tam zamanı, Yaylar düzenli egzersize başlamalı! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak Kova ve Balık burcu için sağlık temalı günlük burç yorumları (4 Eylül 2021 Cuma)

Astrolojiyle yakından ilgileniyor, burçlara inanıyorsanız bu içerik tam da size göre! Bugün bazı burçlar için stresli olabilir, bazı burçların hayallerine ulaşmak için adım atmalarının tam zamanı... Hazırsanız başlayalım. İşte burçların sağlığınız üzerine etkileri

KOÇ BURCU

Kafein alımını azaltın. Sinir sisteminizi güçlendirmek için düzenli olarak nane veya papatya çayı için.

BOĞA BURCU

Sizin için düzenli egzersizin yerini hiç bir şey tutmayacaktır. Bol miktarda C vitamini almak ve bol su içmek cildiniz için de iyi olacaktır. Bu sayede kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kendinize odaklanın!

İKİZLER BURCU

Arkadaşınızın kim olduğuna dikkat edin. Bir şeylerle uğraşırken düşüncelerinizi gözden geçirin.

YENGEÇ BURCU

Başkaları için endişe duyuyor olabilirsiniz. Sınır koymayı öğrenmek için süreklki incinmeniz gerekmez. Kendinize iyi bakın, sağlıklı kan dolaşımını sürdürmek için yeterince su aldığınızdan emin olun.

ASLAN BURCU

Bugün her zamankinden daha enerjik olabilirisiniz. Çorba, salata ve balık gibi hafif yiyecekler yiyin. Oda sıcaklığında bol su içmek ve sabah egzersiz yapmak size iyi gelecektir.

BAŞAK BURCU

Egzersiz yapmadıysanız bugün, kafein almamaya ve bol su içmeye özen gösterin.

TERAZİ BURCU

Egzersiz yaparken, koşarken duygularınızı kendinize ifade edin. Bu size iyi gelecektir.

AKREP BURCU

Bugün kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. Sizin için doğru olduğunu bildiğiniz şeylerden taviz vermeyin. Dış dünyanın baskısına teslim olmak çoğu zaman sizi mutsuzluğa götürebilir. Kendi mahremiyetinizin güvenliğini sağlamaya çalışın, ancak kendinizi tamamen kapatmamaya dikkat edin.

YAY BURCU

Ertelediğiniz işleri yapmak için kendinize zaman verin bugün. Egzersiz aklınızdaki son şey olsa da, kalp atış hızınızı güçlendirmek ve vücudunuza taze kan pompalamak için düzenli egzersize başlayın.

OĞLAK BURCU

Bugün yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Kendinizin gerçekten neye ihtiyacı olduğunu sorun. Ekmek ve süt ürünlerine mola vermek, bağırsaklarınız için iyi olabilir.

KOVA BURCU

Kendinizi bugün ekstra hassas hissedebilirsiniz. Kendinize biraz zaman tanıyın. Rahatlatıcı uğraşlar bulun. Spor yapmayı ve bol su içmeyi ihmal etmeyin. Kendi istediklerinizi başkalarının istediklerinden ayırmanın zamanı geldi artık.

BALIK BURCU

ürekli başkalarının ihtiyaçlarını karşılayarak zamanınızı başkaları için harcamayın.Kendinize hak ettiğiniz ilgiyi gösterin. Derin nefes egzersizleri size iyi gelecektir. Düzenli aerobik egzersizleri yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler