Boğalar İçin Diyet Zamanı, Aslanlar Çok Stresli! Peki Sizin Burcunuz Sağlığınız İçin Ne Diyor? İşte Yorumlar

Boğalar İçin Diyet Zamanı, Aslanlar Çok Stresli! Peki Sizin Burcunuz Sağlığınız İçin Ne Diyor? İşte Yorumlar
Boğalar için diyete başlamanın tam zamanı, Başaklar sağlıkla ilgili problemler yaşayabilir! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak Kova ve Balık burcu için sağlık temalı günlük burç yorumları (3 Eylül 2021 Cuma)

Astrolojiyle yakından ilgileniyor, burçlara inanıyorsanız bu içerik tam da size göre! Bugün bazı burçlar için stresli olabilir, bazı burçların hayallerine ulaşmak için adım atmalarının tam zamanı... Hazırsanız başlayalım. İşte burçların sağlığınız üzerine etkileri

KOÇ BURCU

Kendinizi son zamanlarda halsiz hisediyor olabilirsiniz. Sabah kahvenizi veya çayınızı içmeden önce bir kaç bardak ılık su içmeyi alışkanlık haline getirin. Hücrelerinizi daha fazla nemlendirmek ve beslemek için evde taze ve meyve sıkacağı ile sağlıklı içecekler yapabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bedeniniz kadar zihninizi de besleyen sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir diyete başlayabilirsiniz.Yediğiniz işlenmiş gıda miktarını sınırlayın. Gerekirse eve hiç hazır gıda almayın. Bugün her zamankinden daha çok ana odaklanın. Yapmak istediğiniz bir türlü yapamadığınız birşeyler varsa şimdi tam zamanı!

İKİZLER BURCU

Duygularınızı farkedin. İleriyi düşünme ve kararların duygularınızı nasıl etkileyeceğini tahmin etme yeteneğinizi kullanın. Sağlıklı beslenme ve egzersiz programınıza sadık kalmanız akıllıca olacaktır.

YENGEÇ BURCU

Kendinizle ilgilenmenin tam zamanı bugün. Uzun bir yürüyüş, hafif bir egzeriz iç huzurunuz için iyi olabilir. Kendinizi hasta olacak gibi hissederseniz bağışıklığınızı güçlendirek yiyeceklere ve takviyelere yönelin. Epifiz bezini sakinleştirmek için papaya meyvesini yiyebilirsiniz. Sağlık problemi yaşarsanız endişelenmeyin, kısa sürede toparlayacaksınız.

ASLAN BURCU

Sizi neşelendirecek bir şeyler bulup stresinizi azaltmaya çalışın. Bedeniniz için yaptığınızı ruhunuz için de yapmalısınız. Bir arkadaşınızla konuşmak, dans etmek, komedi filmi izlemek gibi pek çok şey size iyi gelebilir.

BAŞAK BURCU

Gününüzü sağlık sorunları işgal edebilir. Bugün çok hassas olabilirsiniz. Öncelikle kendinize şefkat gösterin. Bol su için, kahve yerine bitki çayları için. Ekinezya ve papatya size gelecektir.

TERAZİ BURCU

Bugün ağzınızdan çıkan sözlere daha fazla dikkat edin. Konsantre olmakta güçlük çekiyorsanız, vücudunuzu çalıştırmanız ve zihninizi dinlendirmeniz gerekebilir. Bol su için, masaj yaptırın. Adaçayı yaprağının iyileştici özelliğini kullanmak için hem yemeklere hem de cildinize kullanabilirsiniz. Eski bir sağlık sorununuz yeniden tekrarlayabilir.

AKREP BURCU

Sindirim problemleri yaşayabilirsiniz. Mide rahatsızlığını yatıştırmak için nane veya papatya çayı içebilirsiniz. Hafif yiyecekler yiyin. Çorbalar ve pişmiş sebzeler midenizi yormayacaktır. Katkı maddeli gıdalardan uzak durun.

YAY BURCU

Temel ihtiyaçlarınıza odaklanın. İlgi odağı olmaya meyilli iseniz toplum içinde dans etmek bile size iyi gelebilir.

OĞLAK BURCU

Zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamayın. Bugün kendinize odaklanın. Biraz egzersiz yapın mesela, uzun zamandır yapmadığınız ama yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yapmak için en uygun gün bugün.

KOVA BURCU

Özellikle ailenize karşı daha duyarlı olacağınız bir gün sizi bekliyor. Evinizde küçük dokunuşlar yapmak size iyi gelebilir. Mutfak pencerenizin yanında bir kaç saksıya biberiye, maydanoz, fesleyen ekmeye ne dersiniz?

BALIK BURCU

Sırt ağrısı, boyun ağrısı, baş ağrıları yaşayabilirsiniz. İçtiğiniz su miktarını artırın ve hafif egzersizler yapın.

Kaynak: Horoscope.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler