Yağlı ciltler için C vitamini serumu kullanmanın faydaları

Yağlı ciltler için C vitamini serumu kullanmanın faydaları
Yağlı ciltle mücadele ediyorsanız , bunun gerektirdiği bakımı bilirsiniz. Fazla yağ gözeneklerinizi tıkayarak siyah nokta, akne ve sivilce gibi çeşitli cilt sorunlarına yol açabilir . Bunun üstesinden gelmek için cildinizi yağlı hale getirmeyen ama onu nemli tutan bir çözüme ihtiyacınız var - en iyi seçeneğiniz C vitamini serumu.

Serumlar genellikle su bazlıdır ve herhangi bir kalıntı bırakmadan cildiniz tarafından kolayca emilir. Öte yandan C vitamini, sert reaksiyonları önleyen ve cildinizin nefes almasına izin veren antioksidanlar açısından zengindir - C vitamini serumunun yağlı ciltlerde iyi çalışmasının nedeni budur.

C VİTAMİNİ SERUMU KULLANIMI

Serumu uygulamadan önce uygulama prosedürü hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Herhangi bir şey uygulamadan önce daima yüzünüzü temizleyin. Serumu yıkanmamış bir alana uygulamak, kirin cildinize nüfuz etmesine ve gözeneklerinizi tıkayarak daha fazla hasara neden olur. Yıkadıktan sonra, yanaklarınıza ve T bölgesine birkaç damla serumu nazikçe uygulayın ve dairesel hareketlerle masaj yapın. Formülün oturmasını sağlayın, ardından nemlendirici veya güneş koruyucu uygulayın . Dışarı çıkıyorsanız güneş kremi bir zorunluluktur.

C VİTAMİNİ SERUMUNUN ETKİLERİ

C vitamini serumları suda çözünür olduğundan kolayca kururlar, ancak cildinizi tamamen nemlendirerek doğal ışıltısını ve yumuşaklığını korurlar. Bu nedenle, doğru denge için hafif, yağsız bir nemlendirici veya güneş koruyucu ile katmanlamanız önerilir.

Piyasada C vitamini serumları satan çok sayıda marka var ama her ürün cildinize uymaz. Zehirli kimyasallar içerirler ve güvenilir değildirler. Doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için güvenilir cilt bakım markalarından etkili C vitamini serumlarının bir listesini hazırladık.

Yağlı ciltler için mükemmel olan en iyi C vitamini serumlarına bir göz atın

Saf C Vitaminli Clinique Fresh Pressed™ 7 Günlük Sistem
Daha sıkı, eşit tonlu bir cilt istiyorsanız, başka yere bakmayın. Clinique'in bu yüz serumu %10 taze preslenmiş C vitamini içerir. Çözelti, yaşlanma karşıtı ve gençleştirici özellikleriyle bilinir. Ayrıca 7 paket toz temizleyici ile birlikte gelir. Komboyu uygulayın ve cildinizin sadece birkaç hafta içinde dönüşümünü izleyin.

Allies of Skin 20% C Vitamini Aydınlatıcı Sıkılaştırıcı Serum
Bu yeni nesil günlük serum, cildi aydınlatırken ve sıkılaştırırken günlük dış saldırganlara ve kirleticilere karşı koruyucu bir kalkan oluşturmak için %2 Narenciye Hücre Kompleksi ile %20 C Vitamininin kümülatif faydalarından yararlanır. Antioksidan bakımından zengin formülü ayrıca parlaklığı artıran elastikiyeti destekler ve donukluğu giderir. Zamanla, cilt parlak bir pürüzsüzlükle parlar.

The Body Shop Vitamin C Cilt Desteği
Cildinizi C vitamininin iyiliği ile besleyin ve daha önce hiç olmadığı gibi parlamasını izleyin! The Body Shop'un donuklukla mücadele eden ve anında pürüzsüzlük sağlayan Skin Boost yüz serumuna merhaba deyin. Serum, hücrelerinize kolayca nüfuz eder, cildi çekirdekten nemlendirir ve doğal parlaklığınızı ortaya çıkarır.

Klairs Taze Sıkılmış Vitamin Damlası
Klairs Cosmetics Freshly Juiced Vitamin Drops ile donuk cildinize hayat katın. Çözelti, cildinize karışan ve lekeleri gideren saf C vitamini ile doludur. Serum dermatolojik olarak test edilmiştir ve hassas ciltlerde kullanım için güvenlidir.

Bioderma Pigmentbio C-Konsantre
Hiperpigmentasyon sorunu mu yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse, çözüm Bioderma'nın Pigmentbio C Konsantresi'dir. Bu hafif serum cildinizin derinliklerine inerek aşırı melanin üretimini ortadan kaldırır ve iltihabı azaltır. Çözelti, C vitamininin yanı sıra cildinizin bariyerini güçlendiren ve besleyen E vitamini de içerir.

Kora Organics Noni Parlak C Vitamini Serumu
Bu ekstra beslenme için güne temizleyerek ve biraz C vitamini yüz serumu sürerek başlayın. Ve Kora Organics'ten bu mükemmel. Kırmızı biber ve zeytin yaprağı özlerinin iyiliği ile birlikte C Vitamini Süper Meyve Kompleksi ile aşılanmış, cildinizi sıkı, nemli ve kadifemsi pürüzsüz tutar. Kakadu eriği, açerola kirazı, portakal ve limon kabuğu, noni ve %12 stabilize Ascorbyl Glucoside özleri ile formüle edilmiştir.

The Ordinary Askorbil Glikozit Çözeltisi %12
The Ordinary, benzersiz, son derece etkili ve özenle hazırlanmış cilt bakım çözümleri ile bilindiği için adıyla gitmeyin. İşte cilt tonunu aydınlatan ve erken yaşlanma belirtileriyle savaşan %12 Askorbil Glukozit ile oluşturulmuş böyle bir formül. Ascorbyl Glucoside, C vitamininden elde edilir ve donuk ve yorgun cilt üzerinde harikalar yaratır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler