Bu yöntem saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını ve gürleşmesini sağlıyor

Bu yöntem saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını ve gürleşmesini sağlıyor
Saçlarını hızlı ve kırıksız uzatmak isteyenler bu yönteme kulak vermeli. Saçlarınıza yapacağınız bu büyük iyilikle hiç beklemediğiniz bir güzellik elde edeceksiniz. Sonrasında ne mi diyeceksiniz? tabiki "Daha önce neden yaptırmadım" diyeceksiniz. İşte sıcak makas yöntemi

SICAK MAKAS NEDİR?

Sıcak makas, bir adaptör ile ucu ısınan bir makas türüdür. Makasın sıcaklık derecesi ayarlanabilir. Saçı kestiği yer 110 dereceye kadar ısınabilir. Kendi şarjı bulunur ve ufak bir bilgisayarla kullanılır. Makasın sıcaklığı saç tipine göre ayarlanabilir. Böylece saçların zarar görmesinin önüne geçilir.

Sıcak makasın en önemli özelliği, saçların gürleşmesini ve kalınlaşmasını sağlamasıdır. Kesilen uçların havayla temasını engelleyen sıcak makas, nemin içeride kalmasını ve saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlıyor.

Sıcak makasın görüntüsü normal makaslar gibidir. Normal saç kesimi nasıl yapılıyorsa, sıcak makas yöntemiyle saç kesimi de kuaförün yeteneğine kalmıştır. Sıcak makas yönteminde saç uçlarında yanma olmaz.

SICAK MAKAS KİMLER İÇİN UYGUNDUR?

Uzamayan saçlar ve ince telli saçlar sıcak makas için uygundur. Özellikle saçlarını hızlı ve kırıksız uzatmak isteyenler bu yöntemi denemeli. Sıcak makasla kesilen saçların uçlarında 4-6 ay civarında kırılma olmaz. Yıpranmış ve mısır püskülü gibi görünen saçlar için de sıcak makas uygulaması yararlı olabilir.

SICAK MAKAS UYGULANDIKTAN SONRA NE ZAMAN SONUÇ VERİR?

Sıcak makasla kırıklardan kurtulmanızın ardından saçınız sağlıklı hale gelir ve kalınlaşmaya başlar. Bu yönteme başvuranlar ilk seansta olumlu sonuçları gördüğünü iddia ediyor. Saç düzenli aralıklarla sıcak makasla kesildikten sonra sağlam ve sağlıklı bir şekilde hayatına devam edebilir.

SICAK MAKAS UYGULAMASI HANGİ DURUMLARDA SAKINCALIDIR?

Saçlarınız çok gürse ve inceltmek istiyorsanız, sıcak makasa gerek yoktur. Zira sıcak makas, zaten kalın olan saçlarınızı iyice kalınlaştıracaktır. Sıcak makasın herhangi bir yan etkisi veya zararı ortaya çıkmamıştır.

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BUNLARA DİKKAT EDİN

  • Hızlı bir işlem olduğu için sanılanın aksine saç uçlarında yanma meydana gelmiyor.
  • Eğer sürekli düzleştirici ve maşa kullanıyorsanız bunu terketmeniz gerekir. Her ne kadar sıcak makaslada kesim yapılmış olsa da bu yöntemler saçlarınıza zarar vermeye devam eder.
  • Saçlarınız kuruyken kremsiz taramamaya özen göstermelisiniz.
  • Emin olmadığınız referans sahibi olmayan salonlardan uzak durun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler