Şampuan Kullanmadan 3 Dakikada Yağlı Saçtan Kurtulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte Detaylar

Şampuan Kullanmadan 3 Dakikada Yağlı Saçtan Kurtulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte Detaylar
Bebek pudrasının bu faydasını belki de kimse bilmiyor. Yağlı saçlar çoğu zaman can sıkıcı olabiliyor. Hızlı çözüm aradığınızda sizlerin imdadına bebek pudrası yetişecek. İşte yağlı saçlar için bebek pudrası kullanımı

Saçlarınız çok çabuk mu yağlanıyor? Cevabınız evet ise, o zaman muhtemelen yağlı bir saç derisine sahipsiniz. Tabiki çok yıkanan veya az yıkanan saçların da saç yağlanmasına neden olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Saçlarınızdaki yağ, hem sizi rahatsız eder hem de kepek ve saç dökülmesi gibi saç derisi sorunlarına yol açar. Saçınızı yıkamadan yağlanmayı tedavi etmenin bir yolu var desek... evet evet...

Bebek pudrası, saç derisindeki yağı anında yok eder, hacmi artırır. Kısacası bebek purdası saç derinizi kaşıntı ve yağdan kurtarmanın en iyi yolu diyebiliriz.

Tek yapmanız gereken saçınızı ayırmak ve doğrudan saç derisinin açıkta kalan bölgelerine pudra serpmek. Bunun için toksik olmayan bebek pudrası veya zararlı kimyasallar içermeyen doğal bir pudra kullanmanızı öneririz. Toz kafa derisine serpildikten sonra parmaklarınızla ovalayın ve ardından tozunu alın. İlk başta tozun birkaç saniyeliğine göründüğünü fark edeceksiniz, ancak fırçaladığınızda toz kayboluyor. Saç deriniz anında daha temiz ve yağlı hissedecek ve saçlarınız hacimli görünecek. Ayrıca izi de kalmayacak, bu yüzden endişelenmeyin.

Kaynak: Femina

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler