Mükemmel cilt için en iyi epilatör markaları: Neye bakmalı ve hangisini seçmeli

Mükemmel cilt için en iyi epilatör markaları: Neye bakmalı ve hangisini seçmeli
Tüyleri almak için en yaygın kullanılan araç elektrikli epilatördür. Piyasadaki en iyi epilatör markalarının hangileri olduğunu ve yeni bir epilatör satın almanız gerektiğinde hangisini seçmeniz gerektiğini görelim.

Bacaklardaki, kollardaki veya yüzdeki tüyleri almanın farklı yolları vardır. Piyasada tüy dökücü şeritler ve tüy dökücü kremler bulabiliriz. Birçoğu gerektiğinde tek kullanımlık tıraş bıçağı kullanır, ancak en popüler yol kesinlikle elektrikli epilatördür.

Çok pratik, kullanışlı ve hızlıdır ve tüm bu avantajları onu en çok satılan ve satın alınan ürün haline getirmektedir. Peki mükemmel bir cilt için en iyi epilatör markaları hangileridir? Ne yazık ki mevcut tüm ürünler aynı ve mükemmel kalitede değildir.

Aşağıda, hangilerinin en iyisi olduğunu ve yeni bir tane kullanmaya veya satın almaya karar verirken nelere bakmamız gerektiğini görelim. Fiyat ve kalite arasında bir karşılaştırma yapmak çok önemlidir ve bu ipuçlarıyla bunu sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.

İnternette bu ürünleri satın alıp ciltlerinde deneyenlerin yorumlarına bakıldığında, mutlak en iyi ürünün BRAUN SILK EPIL olduğuna şüphe yok. 2022 yılında 9 modeli şimdiye kadarki en iyi model olarak kabul edildi, ancak 5185 ve 5780 modelleri de daha az etkileyici değil.

Özellikle bu modeller çok güzel, çok ilgi çekici bir tasarıma sahip, cilt üzerinde mükemmel esnekliğe sahipler ve bu onları çok yönetilebilir kılıyor. Ayrıca en kısa tüyleri bile kaldırmayı başarırlar, böylece neredeyse hepsini temizleyebilirler.

Ancak daha iyi bir fikir edinmek için sıralamaya bir göz atalım:

  • Braun İpek Epil 9
  • Braun İpek Epil 5185
  • Braun İpek Epil 5780
  • Philips Satinelle Essential
  • Philips 8000 serisi
  • Voyor
  • Braun Silk Epil 7681 Islak ve Kuru
  • Philips SC1981/00 Lumea Comfort (Yoğun Darbeli Işık)
  • Rowenta EP8710 Soft Extreme
  • Rowenta Easy Touch EP1110F0

Gördüğünüz gibi Braun Silk Epil, en üst sıralarda yer alan birkaç modelle mutlak en iyi olduğunu kanıtlıyor. Bunu Philips, Voyor ve Rowenta takip ediyor. Remington da piyasada kendini kanıtlıyor. Fiyat söz konusu olduğunda, çeşitli olasılıklar vardır: genellikle modele ve entegre aksesuarlara bağlı olarak 500 TL ile 5000 TL arasında değişir.

Satın alırken nelere dikkat etmeli

Mağazadaysanız ve bir tane satın almak için ürün yelpazesine bakıyorsanız, özellikle nelere bakmanız gereken konular ise şunlardır: hız, pil göstergesi, basınç sensörü ve ürünü duşta bile kullanmanızı sağlayan Islak ve Kuru seçeneği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler