Kusursuz Bir Makyaj Yapmak İstiyorsanız Eğer... Bahar Makyajının İpuçları

Kusursuz Bir Makyaj Yapmak İstiyorsanız Eğer... Bahar Makyajının İpuçları
İlkbahar ve yaz mevsiminin cilt makyajı neredeyse hiç makyaj yokmuş gibi görünmeyi hedeflemektedir. Kusursuz bir makyaj için size bazı öneriler sunacağız

Oldukça ince dokuya sahip fondöten kullanmak bu trendin en önemli noktasıdır. Ayrıca bu sezon parlak ve ışıldayan ciltlerin yerini daha mat ifade veren görüntüyü tercih etmelisiniz. Eğer elmacık kemiklerinizin üzerine hafif bir parlaklık vermek isterseniz abartmadan hafif bir biçimde uygulamalısınız. Bu doğal görünümlü cilt makyajını tercih ederseniz yanaklarınızı pembe ve şeftali tonlarıyla renklendirmekte özgürsünüz.

DİKKAT ÇEKEN SAÇLAR

Omuz hizasında kesilmiş ve iri dalgalar yaparak ve bu dalgaları ellerinizle hafif dağıtarak yataktan yeni kalkmış havası yaratmak yeni trend.

GÖZLER

Gözlere artık renkli farlar sürebilir ve alışılagelmişin dışına çıkabiliriz. Daha uzun ve kalın eyeline çekebilir veya daha büyük takma kirpikler takarak göz makyajını abartabiliriz.

YANAKLARDA DOĞALLIK

Pembe ve şeftali tonları allık uygulamak cildin doğal görünmesinde en etkili yöntem ancak allığı doğru şekilde uyguladığınız da bunu başarmış olursunuz. Allık uygularken keskin bir hat şeklinde değil de yuvarlak vuruşlarla ortaya çıkaracağınız bir pembelik olarak gerçekleştirmeye özen göster.

DUDAKLAR

Bu sezon dudaklarda her türlü doku mevcuttur. Parlak glosslar, mat, yarı mat ve simli rujlar. Ancak genel olarak daha mat görünümlerin yükselişe geçtiği ve trend olduğu da aşikar bir durum. Mat dokularda somon ve mercan tonları öne çıkıyor. Özellikle solgun bir cilt le birlikte, maskaralı kirpiklerle kullanabileceğiniz mercan rengi son derece şık ve modern görünmenizi sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler