Koronavirüs fırsatçılarına dikkat edin o tanıtımlara inanmayın

Koronavirüs fırsatçılarına dikkat edin o tanıtımlara inanmayın
Koronavirüs başladığı günden itibaren bazı fırsatçılar da peşi sıra ortaya çıkmaya başladı.

Dünyayı durma noktasına getiren Koronavirüsle mücadele sürerken aşı bulundu ilaç bulundu bu bitki koronavirüse iyi geliyor şeklinde içerikler ortaya çıkmaya başladı.

Oysa bir çok uzman koronavirüse karşı hiç bir besine veya takviyeye bel bağlanmaması konusunda uyarıyor.

Koronavirüsten şimdilik korunmanın tek yolu temizliğe dikkat etmek salgın ihtimaline karşı kalabalık ortamlardan uzak durmak ve maske kullanmak.

Alınacak tıbbi önlemler bu şekilde olurken elbette bağışıklık sistemimizi de güçlü kılmak gerekiyor. Bu birden bire oluşacak bir şey olmadığı gibi uzun süren bir işlem. Bunun yolu da gıdalardan geçtiği gibi sağlığımıza dikkat etmekten de geçiyor.

İnternet ortamında koronavirüse iyi geldiği tanıtımını yapan ürünlere sakın inanmayın ve böyle bir durum tespit etmeniz durumunda yetkili yerleri uyarmak adına gerekli şikayetlerinizi yapın.

Öte yandan ilaç konusunda da önemli bir açıklama yayınlandı bugün medyada. Bu açıklama AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Usta'ya ait. Prof Dr Usta koronavirüse karşı bulunduğu iddia edilen her ilaca inanılmaması gerektiği uyarısında bulunuyor..

Sağlık Haberciniz * ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler