Kelle Paça içmek gerçekten koronavirüsten koruyor mu?

Kelle Paça içmek gerçekten koronavirüsten koruyor mu?
Koronavirüs hatırlarsınız ilk başladığı günlerde bir iddia ortalıkta dolaşıyordu. Koronavirüse Karşı Kelle Paça peki gerçek ne..

Çin'de başlayan Koronavirüs bütün dünyayı etkisi altına aldıktan sonra Türkiye'de bir tartışma baş göstermişti. Kelle Paça Koronavirüsten korur. Virüse yakalanan bol bol içsin.

Bunun doğru olmadığı salgının ne denli ciddi olduğu ortaya çıkınca öğrenilmiş oldu.

Bir başka yalan ise virüsün sadece 65 yaş üzerindeki etkileri yönündeydi ki buda hayatını kaybeden kişiler arasında 20 yaşındaki gençlerinde olmasıyla birlikte çürütülmüş oldu.

Bir çok uzman koronavirüsle mücadele konusunda hiç bir besine bir anlam yüklenmemesi gerektiği yönünde uyarılarda bulunurken hala şu yiyecek faydalı bu yiyecek faydalı şeklinde iddialarda bulunanlar var.

Doğruluğu kanıtlanmamış bu iddialara inanmak yerine lütfen gerekli temizliğimize dikkat edip ve acil durum gerektiren herhangi bir rahatsızlığımız olması durumunda sağlık ekiplerinden yardım isteyelim.

Evde uygulanacak alternatif yöntemlerle düzeltilebilecek bir rahatsızlık olmayan Koronavirüs son derece hızlı yayılabilen tehlikeli bir virüstür.

Siz siz olun önce kendi sağlığınızı daha sonra sevdiklerinizin sağlığını düşünerek bilim kurulunun önerileri haricindeki hiç bir öneriye kulak asmayın!

Sağlık Haberciniz - Özel Analiz

Fotoğraf: Nihaletik.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler