Kendi kendine ingilizce öğrenmek zor değil! işte telefonunuza indirebileceğiniz uygulamalar

Kendi kendine ingilizce öğrenmek zor değil! işte telefonunuza indirebileceğiniz uygulamalar
Teknolojinin hayatımıza girmesiyle pek çok konuda geniş imkanlara sahibiz. İngilizce öğrenme de bunlardan biri... Neredeyse hepimizin kullandığı akıllı telefonlar için geliştirilen uygulamalarla ingilizce öğrenmek hem keyifli hem kolay. İşte size ingilizce öğrenmenizi kolaylaştıracak uygulamalar

Teknolojinin gelişmesiyle artık yabancı dil öğrenemıyorum bahanemiz kalmadı. Şüphesizki uygulamalar, yoğun hayat temposunda kurslara gitmekten, kitaplarla çalışmaktan kesinlikle daha etkili ve kolay. Telefonuza indireceğiniz uygulamalarla  gün içerisinde mekandan ve zamandan bağımsız  pratik bi şekilde ingilizce çalışabilirsiniz.

Sizler için ingilizce öğrenmede en etkili uygulamaları derledik.

MEMRİSE

Memrise, dil öğremeyi zevkli hale getiren uygulamalardan biri. İngilizce, almanca, arapça, korece, japonca gibi pek çok dil öğrenmenize imkan sağlayan çoklu ortam imkanı sunuyor. Kesinlikle yabancı dil öğrenmek isteyenler için en iyi uygulamalardan biri.  

DUOLİNGO

Duolingo, ücretsiz olan en iyi uygulamalardan biri. Eğer hızlı, ücretsiz ve eğlenceli bir şekilde ingilizce öğrenmek istiyorsanız, duolingo tam size göre.Her seviyeden ingilizce öğrenenlere hitap eden duolingo; görsel, yazılı ve sesli testleren oluşan 15 dakikalık mini dersler içeriyor.

VOSCREEN

Voscreen ile kısa videolar izleyerek eğlenceli ve kolay bi şekilde dil öğrenebilirsiniz. Filmler, belgeseller, çizgi filmlerden oluşan güzel bir içeriğe sahip. Her gün en az 15-20 dakika zaman ayırarak  video izleyerek etkili bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

BUSUU

Hafıza alıştırmaları, telaffuz imkanları, konuşma becerileri ile inglizce öğrenmenizi sağlayan ücretli bir program.

CAMBLY

Anadili inglizce olan eğitmenlerle pratik imkanı sağlayan uygulama ücretli bir program. 

QUİZLET

Sevdiklerinizle birlikte yapancı dil öğrenebileceğiniz İnteraktif bir uygulamadır. İngilizce öğrenmenizi sağlayacak kartlardan tarihi anlamanızı kolaylaştıran oyunlara kadar istediğiniz zorlukların üstesinden gelmek için çeşitli araçlar içerir. Kelime ezberlemek için bulunmaz nimet.Özellikle YDS, KPDS tarzı sınava hazırlıkta oldukça faydalı. 

SPEAKY 

Dünya üzerinde pek çok kişiyle konuşma imkanı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.. Özellikle anlıyorum ama konuşamıyorum diyorsanız bu uygulama tam size göre! Duolingo veya Memrise gibi diğer uygulamalardan öğrendiklerinizi pratiğe geçiebilir, sözcük dağarcığınızı artırabilirsiniz.

Uygulamalar dışında ingilizce öğrenmede, etkin dinleme çalışması yapmak çok önemlidir.

Bunun için çeşitli podcastler dinleyebilirsiniz. VOA Learning English sitesi hem başlangıç hem orta hem de ileri seviye için dinleme çalışması yapabileceğiniz güzel sitelerden biri. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler