Akşam Uyumadan Önce Yenen Zerdeçallı Yoğurdun Fayfası

Akşam Uyumadan Önce Yenen Zerdeçallı Yoğurdun Fayfası
Yoğurt sağlığımız için en faydalı besinlerden birisidir. Baharat türleri ise sağlığımıza sağlık katan şifalı bitkilerden üretilirler. Peki Yoğurdun bu sırrını daha önce duydunuz mu...

Zerdeçal baharatlar içerisinde en faydalı olan baharatlardan birisidir. Yapılan araştırmalarda zerdeçalın unutkanlığa iyi geldiği ve yağ yakımını hızlandırdığı ortaya çıkmıştır.

Kilo problemi olanlara tavsiye edilen tüketim miktarı 1 çay kaşığı zerdeçalın bir kase yoğurtla birlikte karıştırılıp tüketilmesidir.

Uyumadan önce yaklaşık 1 saat önce bu kürü uygulamalısınız. En az 1 ay boyunca denendiğinde gözle görülür şekilde özellikle göbek bölgesindeki yağlanma sorunu ortadan kalkmaktadır.

Bilmeniz gerekenler sadece bununla sınırlı değildir.

Zerdeçal ayrıca üst solunum yolu rahatsızlıklarına karşı da etkili bir baharattır. Kaynatmış olduğunuz sütün içerisine 1 çay kaşığının yarısı kadar zerdeçal ve 1 çay kaşığı kadar bal ekleyip tüketirseniz enfeksiyonlara karşı vücudunuzu korumuş olursunuz. Ayrıca Zerdeçal yapısı itibariyle kanser hücrelerine de karşı etkili bir baharattır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler