2021 Ağustos Ayı Hacamat Günleri Ne Zaman? Ağustos Ayında Hangi Günler Hacamat Yaptırmak Daha Etkilidir?

2021 Ağustos Ayı Hacamat Günleri Ne Zaman? Ağustos Ayında Hangi Günler Hacamat Yaptırmak Daha Etkilidir?
Hacamat tedavisi, bir beden temizliğidir. Her ayın hacamat günleri hicri takvime göre belirlenir. Ağustos ayında en önemli hacamat günleri hangileridir? Takviminizde bu günleri işaretlemeyi unutmayın..

Eski zamanlarda insanlar, hastalandıkları zaman bir çok yönteme başvururlardı. Son yıllarda o yöntemlerin ne olduğunu araştırdığımızda ortaya çıkan bütün sonuçlar, bir çok yöntemle birlikte hacamatın başı çektiğini gösteriyor. Çünkü hacamat hastalık zamanında değil, hastalıktan önce de koruyucu bir hekimlik görevi görüyor. Geçmişi çok eskilere dayanan hacamat tedavisi, kupa terapisi olarakta biliniyor. Deri altında biriken toksinlerin kupayı kapatıp vakum yaparak, daha sonra neşter yardımı ile çizikler atıp kirli kanın dışarı çıkmasını sağlamak vücudu rahatlatıyor. Bu şekilde yapılan beden temizliği, ağrılara ve bir çok rahatsızlığa şifa oluyor. Üstelik bağışıklığı da güçlendiriyor. Fakat her hangi bir rahatsızlık için yapılıyorsa, tek bir seans değil, uzman bir uygulayıcı tarafından belli aralıklarla uygulanan seanslarla tedavi tamamlanmalıdır. Hacamatı hayatının ,sağlıklı yaşamanın olmasa olmazı görenler, her ayın en önemli hacamat günlerini takvimlerinde işaretleyerek, bu günleri özellikle değerlendirmekteler.

Hacamat günleri; hicri takvime göre belirlenir. Ayın bütün Dünya üzerinde olduğu gibi, tüm canlılar üzerinde de etkisi oldukça fazla. Bu durum göz önüne alınarak uygulanan hacamat ise son derece fayda sağlıyor. .

Peki ağustos ayında en önemli hacamat günleri hangileridir?

2 Ağustos, 21 Ağustos 31 Ağustos ve 29 Ağustos günleridir.

Acil durumlar varsa elbette ayın her günü hacamat yapılabilir fakat, bu günler hacamat için en önemli, faydanın maksimum seviyede olduğu günlerdir.

Hacamat yaptırırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus, yapacak kişinin eğitimli bir uzman olmasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler