Kahvaltı Sofrasından Kaldırın Sakın Yemeyin! Eğer 1 ay boyunca Yerseniz...

Kahvaltı Sofrasından Kaldırın Sakın Yemeyin! Eğer 1 ay boyunca Yerseniz...
Beslenme şeklinizi bunları öğrenince tamamen değiştireceksiniz! Kahvaltıda yemiş olduğunuz simit veya börek - poğaça gibi hamur işleri bakın neye yol açıyor..

Hamur işleri genelde en çok kahvaltı veya 5 çaylarında tüketilir. Ancak bazılarımız hamur işi olayını abartıyor. Özellikle ofis çalışanları sağlıksız beslenen kişiler arasında yer alıyor.

Sürekli hareketsiz yaşama ek olarak eklenen hamur işi tüketimi obezite gibi bir çok rahatsızlığa yol açıyor.

1 ay boyunca yemiş olduğumuz simittir veya börektir ya da poğaça gibi yiyeceklerdir bunlar size ay sonunda en az 2 kilo olarak geri dönüyor.

Üstelik istediğiniz kadar yürüyün veya egzersiz yapın hamur işleri nedeniyle alınan kilolar en geç verilen kilolar olarak karşımıza çıkıyor.

Mide yanması gibi rahatsızlıklar da sık hamur işi tüketimi nedeniyle ortaya çıkıyor. Yaş ilerledikçe damarlarda tıkanma meydana geliyor.

Sonrasında ise kalp gibi hastalıklarla boğuşmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden kahvaltıda hamur işlerinden uzak durmak gerekiyor.

Hamur işi sevenlerin ayda bir yada iki kez tüketmesinde sakınca yoktur. Ancak her gün hamur işi tüketen biriyseniz muhtemelen toplam ömrünüzden en az 10 yıl siliyorsunuz demektir.

Kahvaltınızdan Hamur İşlerini Kaldırın...

Bal..

Tereyağ

Peynir

Yumurta

Zeytin

Ve Yeşilliklere yer açın.. Sağlıklı Bir yaşam için beslenme tarzınızı gözden geçirin. İş İşten geçmeden...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler