Canan Karatay Ezberleri Alt Üst Ediyor Dünyanın En Sağlıklı Eti Dedi Önerdi Bol Bol Yiyin

Canan Karatay Ezberleri Alt Üst Ediyor Dünyanın En Sağlıklı Eti Dedi Önerdi Bol Bol Yiyin
Kırmızı Et genelde fazla tüketilirse zararlı olabiliyor. Ancak Kırmızı Et ürünleri arasında en sağlıklı olan besini Canan Karatay açıkladı. Açıklamasıyla gündem alt üst oldu..

Canan Karatay tarafından yapılan her açıklama sağlık dünyasında olay yaratıyor. Canan Karatay'ın son açıklaması Kayserili işletmecileri çok sevindirecek türden oldu.

Bilindiği gibi Afyon sucuk ve kaymağıyla Kayseri ise pastırmasıyla ünlüdür. Pastırma denince herkesin aklına ilk olarak pastırma gelir.

Pastırma Türk filmlerine bile konu olmuştur :))) Köyden indim şehre filmini hatırlayanlar bilir. Orada Kemal Sunal ve Metin Akpınar gibi usta oyuncuların yer aldığı kadronun vazgeçilmezidir pastırma :))

Hatta Köyden şehre sırtlarında çuvallarında pastırma taşımışlardır :) Misafir kalacakları evin sahibine hediye götürmek amaçlı :))

Neyse asıl konumuza gelelim.. Canan Karatay parası olan bol bol pastırma yesin diyor..

Canan Karatay yapmış olduğu açıklamada , "Doğal, işlem görmemiş, içine katkı maddesi koyulmamış pastırma dünyanın en sağlıklı etidir. Paranız varsa bol bol yiyebilirsiniz. Pastırma vücuttaki alevlenmeyi ve hastalıkları önler" diyerek herkesin yemesini öneriyor..

Ancak vatandaşların büyük bir bölümünün asgari ücretle geçinmek zorunda kaldığı ülkemizde zengin olmayanın pastırma yemesi pek mümkün değil.

Bugün ancak dilimle pastırma alabilecek durumda bir çok vatandaş..

O yüzden Canan Hocamızın da dediği gibi parası olan bol bol pastırma yesin. Kırmızı et yerine veya işlem görmüş sucuklar yerine pastırmayı tercih etmek en sağlıklısı.

Bu yüzden de çok pahalı ya....

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler