Aidin Salih'den varise karşı etkili doğal yöntemler

Aidin Salih'den varise karşı etkili doğal yöntemler
Varis hastalığının ne demek olduğunu yalnızca yaşayanlar bilir. Yaşanan ağrıdan muzdarip olan kişi, şifaya kavuşmak için çareler arar durur! Sizler için varis nedir, doğal yöntemlerle nasıl tedavi edilir araştırdık. İşte Aidin Salih varis tedavisi

Aidin Salih’i özelikle hastaları açlık oruçları ile tedavi ettirmesinden tanıyoruz. Özbek asıllı biyolog ve bütüncül tıp hekimesi olan Aidin Salih, bir çok hastalıkta olduğu gibi, varisinde başlıca sebebinin fazla ve karışık yemek olduğunu söylüyor.

Peki varis hastalığı nedir ve doğal olarak nasıl tedavi edilir gelin hep birlikte öğrenelim

Toplar damar olarak bildiğimiz kanı kalbe geri taşıyan damarlar, kalbe doğru kan akışının tek yönlü olmasını sağlayan kapakçıklar içerir. Bu kapaklar bazı faktörlerden dolayı tahrip olabilir ve kalbe geri dönen kan, yer çekiminin de etkisi ile geriye doğru kaçar ve bacakta ki toplardamarda birikir. Zaman geçtikçe bu geri kaçmadan dolayı basınç oluştuğu için, bacaklarda diz altlarında toplar damarlar şişer, genişler ve kıvrımlı bir hale gelir. Bu da varis oluşumu demektir.

Aidin Salih; varisin sebebinin de bozuk yeme düzeni olduğunu dile getirirken, özellikle kabızlık sorunun varisin oluşumunda büyük etkisi olduğunu söylüyor.

Aidin Salih; cips, margarin, pastörize süt gibi paketli gıdaların, varisin oluşumunda büyük rol oynadığını, ayrıca yemekleri bayat tüketmenin de bu hastalığın başlıca sebeplerinden olabileceğini "Gerçek Tıp" adlı eserinde detaylıca anlatmakta.

Aidin Salih’in varis hakkında neler söylediğini, varis hastalığının ne olduğunu öğrendik. Şimdi sıra Aidin Salih bu hastalık için nasıl tedaviler önermiş, neler tavsiye etmiş ona bakalım.

✔️ Aidin Salih öncelikle kanın temizlenmesi gerektiğini öneriyor. Yani hacamat ve karaciğer temizliği, bu tedavinin demir başlarından.

✔️ Sonrasında dikkat edilmesi gereken en önemli husus, karışık ve bayat, yani ısıtılmış yemek yenmemeli.

✔️ Bağırsaklar çalıştırılarak rahatlatılmalı. Çünkü kabızlık tedavi edilmeden, beden rahatlayamaz ve varis tedavisi gerçekleşmez.

✔️ Varis ağrılarını dindirmek için ise yapılacak olan en kolay yöntem bacaklara soğuk su uygulamak.

Simdi gelelim doğal varis ilacımıza..

✔️ Kuru veya taze ısırgan otu ezilerek sirke ile yoğrulur. Daha sonra bu karışım yağlı bir kağıda sürülerek varislerin üzerine sarılır ve sabitleştirilir. Bu sargı 10-12 saat kadar bacakta bekletilir. Varislere uygulanan bu işlem iltihabı akıtarak şişlikleri dağıtacaktır.

✔️ Günde bir defa 5 gr. üzerlik tohumu suyla yutulur. 2 hafta boyunca kullanılırsa, varise çok iyi gelir.

Tüm bu tavsiyeler, varise iyi gelirken, aynı zamanda bedeni temizleyerek kanın akışının rahatlamasını da sağlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
En Yeniler