Saraçoğlu'ndan Boyun Fıtığına Kesin Çözüm! Boyun Fıtığında Hangi Yağlar Kullanılır?

Saraçoğlu'ndan Boyun Fıtığına Kesin Çözüm! Boyun Fıtığında Hangi Yağlar Kullanılır?
Boyun fıtığınız varsa İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği bu masaj yağını mutlaka uygulayın! Acı elma yağı ve susam yağından oluşan karışımı 1 ay düzenli uygulayınca sonuçlarına inanamayacaksınız.

Boyun fıtığı özellikle 20-40 yaş arasında görülen sağlık sorunlarından biridir. Ağır yük kaldırma, ters bir hareket, trafik kazaları, yüksekten düşme, hareket kısıtlılığı, uzun süre bilgisayar başında durma, telefon ya da tableti göz hisasından aşağıda tutma ve uzun süre kullanma gibi pek çok nedeni olabilir.

Boyun fıtığı genellikle boyun ağrısı şikayetiyle kendini gösterir ama her boyun ağrısı boyun fıtığı olduğunu anlamına gelmez. İleri boyutta boyun fıtığında kol ve parmaklarda uyuşukluk, güç kaybı, karıncalanma kişinin yaşam kalitesini düşürür.

Diyanet TV'de yayınlanan "İbrahim Saraçoğlu ile Ruh ve Beden Sağlığı" programında Saraçoğlu, boyun fıtığı ile ilgili ameliyatsız tedavi önerdi.

İbrahim Saraçoğlu tarafından yapılan öneriye göre susam yağı ve acı elma yağı boyun fıtığını %99.9 geçiriyor. Deneyip uygulayıp olumlu sonuç alan kişi sayısı azımsanmayacak derecede çok.

Peki boyun fıtığını geçirmek için bu yağlar nasıl kullanılır?

Gerekli malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı susam yağı
  • Yarım tatlı kaşığı acı elma yağı (adaçayı yağı)

Nasıl uygulanır?

Susam yağını ve acı elma yağını karıştırıp parmak uçlarınızla bütün boyun çevresine özellikle de ense kökü bölgesine sürün. Bu uygulamayı 1 ay sabah akşam uyguladıktan sonra %99.9 problemi çözecektir.

Hatırlatmakta fayda var yağların kalitesi çok önemli. Malesef ucuz olduğu için pamuk yağının içine adaçayı koyup acı elma yağı diye satanlar var. Yağları güvendiğiniz aktarlardan temin edin ve raf ömrünün 1 yılı geçmediğine özellikle dikkat edin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler