Polikistik Over Sendromu İle Başı Dertte olanlar! Kadınlarda En Sık Görülen Rahatsızlığa Saraçoğlun'dan Etkili Doğal Kür

Polikistik Over Sendromu İle Başı Dertte olanlar! Kadınlarda En Sık Görülen Rahatsızlığa Saraçoğlun'dan Etkili Doğal Kür
Bir çok kadının şikayetçi olduğu bir konu var ki özellikle genç kızlarda daha fazla görülen polikistik over sendromu. Mensturasyon döngüsünü de olumsuz yönde etkileyen bu durumdan şikayetçi iseniz ve artık doğal yollarla "bu rahatsızlığa veda edeyim ama nasıl” diye çareler arıyorsanız, doğru yerdesiniz. İşte polistik over sendromu

Kendisini ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz ve verdiği bütün reçeteler işe yaradığı için sevenlerinin ekran karşısında elinde kağıt kalemle not alarak programını izlediği Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu, kistler içinde öyle bir tarif  tavsiye ediyor ki, yıllardır uygulayanlar kistlere veda etti bile..

İşte bizde bu tarifi sizler için tüm ayrıntıları ile hazırladık fakat öncesinde gelin şu polikistik over sendromu nedir onu öğrenelim.

Bedenimiz muhteşem bir sistemle hareket eder. Özellikle hormonlar başlı başına insanı hayrette bırakacak bir yapıya sahip. Beynimiz böbrek üstü bezlere ve yumurtalıklara sinyaller gönderir. Alınan bu sinyallerle bazı hormonlar sentezlenir.. Henüz tam olarak neden kaynaklı oluştuğu  belirlenemeyen polikistik over sendromu, bu hormonların düzeninin bozulması ile birlikte kendini gösterir. En yaygın jinekolojik rahatsızlık olarak bilinen polikistik over, ileri boyutta kısırlığa kadar giden bir sendrom olabiliyor. Düzensiz menstural döngüsü ile kendini gösteren polikistik over'a  tüylenme, kilo alımı, boyun göğüs ve koltuk altında renk koyuluğu, ciltte oluşan akneler de eşlik etmekte. 

Şimdi gelelim tarifimize...

✔️ Bir buçuk su bardağı (klorsuz) kaynamakta olan suyun içerisine , bir adet orta boy soğanın ince kabuğunu soyduktan sonra dörde bölün ve atın.

✔️ 5 dakika, ağzı kapalı bir şekilde kaynatın. Daha sonra altını kapatın ve süzerek ılımasını bekleyin(Kesinlikle soğumamalıdır.) Bu şekilde sıcağa yakın bir ılıklıkta iken yudum yudum için. 

✔️ Bu kürü aç karnına, günde iki kere içmelisiniz. ( Öğleden önce ve öğleden sonra)

✔️ Her aşamasında taze olarak yapılıp içilmelidir.

✔️ Regl iken içilmemeli, reglden 3-7 gün sonra başlanmalıdır. 

✔️ Küre ilk başlanılan ay 15 gün yapılır. Daha sonra ayda 10 gün yapılıp bırakılarak, böylelikle 4 ay devam edilir. Daha sonra kür sonlandırılır.

Önemli not: Midenizde gastrit, ülser gibi rahatsızlıklarınız varsa bu kür size uygun değildir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler