Feridun Kunak'yan Öksürüğe İyi Gelen Keçiboynuzu Kürü

Feridun Kunak'yan Öksürüğe İyi Gelen Keçiboynuzu Kürü
Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ve Alişan'ın sunduğu sabah programına konuk olan ve kendisini televizyon kanallarında görmeye alışkın olduğumuz, verdiği tariflerle bir çok kişinin iyileşmesine vesile olan Dr Feridun Kunak; nefes darlığı, astım hastaları için, özellikle de çocukların alerjik öksürüklerini kolayca geçirecek, hiç bir yan etkisi olmayan öyle kolay bir tarif verdi ki, sizlerde duyunca bu kadar da olmaz diyeceksiniz!

Özellikle alerjik çocuklar da , annelerin çareler arayıp zorda kaldıkları bir durumdur öksürük....Buhar makineleri evde olmazsa olmazdır bu çocuklar için. Çünkü sürekli devam eden ve ne zaman başlayacağını bilemedikleri öksürük, hem gece hem gündüz yaşam kalitesini düşürür. Şimdi vereceğimiz tarif öylesine kolay ve etkili ki, sizlerde tarifi öğrenince hem şaşıracak, etkisini görünce bu zamana kadar kullanmadığınız için üzüleceksiniz.

Kainat adeta bir eczane gibi, her yerden şifa kaynağını hizmete sunmuş. Kışın ayrı, yazın ayrı ve bedenin ihtiyacına göre yetişen bitkiler dozunda ve zamanında kullanıldığında kısa sürede yaşam kalitesini artırarak hastalıklarda şifaya vesile oluyor.

Dr. Feridun Kunak’ı hepimiz televizyon ekranlarında görmeye alışkınızdır. Verdiği tarifler hem pratik hem etkili olduğu için, eskiden beri programını elimizde kalem ve kağıtla notlar alarak izledik. Geçtiğimiz günlerde Alişan ve Demet Akalın'ın programına katılan Dr. Kunak yine pratik tarifleri ile seyirciyi ekrana kilitledi. İşte o kolay ve etkili tariflerden biri:

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

✔️ Öncelikle 6 adet keçiboynuzunu küçük küçük doğruyoruz.
✔️ 6 su bardağı suyun içine atarak kaynatıyoruz.
✔️ Daha sonra altını kapatıp 15 dakika dinlenmeye bırakıyoruz.
✔️ 15 dakika sonra içerisine biraz limon sıkarak yudum yudum içiriyoruz.

Bu kür, nefes darlığı, astım gibi rahatsızlıklar için rahatça kullanılabilecek en kolay tariflerdendir. Öksürüğü kısa sürede keser. Boğazı ve bronşları yumuşatır. Çocuklarda da rahatlıkla kullanılabilir.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler