Mizaç Uzmanı Fidan Pesen’den Akciğerleri Temizleyen Muhteşem Kür

Mizaç Uzmanı Fidan Pesen’den Akciğerleri Temizleyen Muhteşem Kür
Korona olan veya koronayı atlatmış olanların balgam atma ve akciğerleri temizleme süreçlerinde oldukça faydalı kür tarifi ile siz de rahatlamak istemez misiniz? Mizaç Uzmanı Fidan Pesen’den Akciğerleri Temizleyen Muhteşem Kür

Akciğer sağlığının önemini, tüm dünyayı kasıp kavuran Covid 19 virüsü ile daha iyi kavradık. Akciğerler; hayati önem taşıyan organlarımızdır. Havada ki oksijeni alır, ve bunu karbondioksit şeklinde vücuttan atar.

Akciğerlerimizin sağlığı, içinize çektiğimiz temiz hava, beynimize dolan temiz oksijen demektir aynı zamanda. Bu da zihin berraklığı, daha enerjik ve zinde olmamızı sağlayan etkenlerdendir. Nefes egzersizi ile de tam olarak istenilen aslında budur. Yani akciğer temizlenirse, hem kirlerden arınan bir beden, temiz nefes ve aynı zamanda güçlü bir beyin ve zihin sizinle demektir.

Hastalıkların tedavisi ve sağlıklı yaşamın sırlarından birisi ise, mizaca göre beslenmektir.

Mizaç ilmini bilmek, şifa için kullandığınız tüm gıdaların bize uygun olup olmadığına da bilmektir. Bu ise, tedavide en önemli etkenlerdendir.

Akciğer rahatsızlıklarında, mizaca uygun olarak kullanılan şifa yöntemleri oldukça önem arz etmektedir.

Covid geçirmiş veya geçirmekte olan, balgam atmakta zorlanan herkes için oldukça önemli tavsiyelerde bulunan eczacı ve mizaç uzmanı Fidan Pesen, tüm mizaçlara uygun olan, geleneksel tıpta akciğerlerin şifası için kullanılan oldukça önemli şu tarifi öneriyor.

Sizlerde göğsünüzde daralma hissediyor, rahat bir şekilde balgam çıkaramıyorsanız bu kürü uyguladığınızda kısa sürede rahatlıkla bu süreci atlattığınızı göreceksiniz.

İşte rahatça balgam atabileceğiniz, akciğerleri temizleyen muhteşem kür

1 tatlı kaşığı keten tohumunu, 2 su bardağı suda 1 su bardağı kalana kadar kaynatıp mukuslu kısmını da çıkararak süzelim. Bu karışımı gün içinde 1 bardak tüketin.

Not: Rahatlamayı sağladıktan sonra kullanmayı bırakın.. Maksimum 1 hafta boyunca kullanabilirsiniz.Kullanım süresi bir haftayı geçmemelidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler