Kansızlığı olanların derdine çare oluyor! İşte kilo aldırmadan hızlı kan yapan etkili kür

Kansızlığı olanların derdine çare oluyor! İşte kilo aldırmadan hızlı kan yapan etkili kür
Kansızlık, en yaygın görülen sağlık sorunlarından biri olup kesinlikle ihmal edilmemesi gerekir. Kansızlık sorunu olanlar nasıl beslenmeli? Kan yapıcı gıdalar nelerdir? İşte kilo aldırmadan hızlı kan yapan etkili kür...

Tıbbi adı anemi olan kansızlık, kırmızı kan hücresi sayısının veya hemoglobinin normalden az olduğu yaygın bir kan hastalığıdır. Tedavi edilmediğinde pek çok ciddi sağlık sorununu beraberinde getirir. Kansızlığınız varsa; soluk cilde sahip olabilir, kendinizi yorgun veya zayıf hissedebilir, nefes darlığı, baş dönmesi, baş ağrısı, iştahsızlık, aşırı sinirli olma gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kadın erkek, büyük küçük hemen herkeste görülebilen kansızlık, genellikle beslenme ile ilişkilendirilir.

Kansızlığa Ne İyi Gelir?

Dr. Ender Saraç kansızlığa iyi gelen besinleri açıkladığı programda ,limonla tüketilen az yağlı kırmızı etin, keçiboynuzu pekmezinin, karadut pekmezinin, üzüm pekmezinin, pancar pekmezinin, 1 bardak limonata ile yenen yeşil mercimeğin, erik pestilinin, mor renkli olan tüm meyvelerin ve kivinin kansızlık için birebir olduğunu söyledi. Ayrıca koyu siyah çay ve demir içeren kan yapıcı yiyeceklerden 20 dakika önce ve sonra süt ve süt ürünleri tüketmeyin, aksi takdirde demir emilimi azalır uyarısında bulundu.

2021/09/06/pancar-suyu.jpg

Bitkisel Kan Yapıcı Kür

Kansızlıkla ilgili Uzman Eczacı, Geleneksel Tıp ve Mizaç Aşığı Fidan PESEN ÖZDOĞAN'nın Kan Yapıcı içeceği, uygulayanların olumlu sonuçlar aldığı etkili kürlerden biri. Bunun için 1 orta boy pancarın ve 2 adet havucun kabuklarını soyup tencereye alın. Üzerine 2 litre içme suyu döküp tencerenin kapağı kapalı bir şekilde kaynamaya bırakın. İçerisinde 1 litre su kalana kadar kaynatın. Daha sonra blenderdan geçirip süzün. Nar suyu ile karıştırıp gün içinde tamamını bitirin. Her gün taze taze hazırlayıp için.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler