Isırgan Otu Mucizesi! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan İltihaplı Eklem Romatizmasına Etkili Kür..

Isırgan Otu Mucizesi! Prof. Dr.  İbrahim Saraçoğlu’ndan İltihaplı Eklem Romatizmasına Etkili Kür..
Isırgan otu adeta mucize gibi diyebileceğimiz bitkiler arasında yer almaktadır. Bir çok hastalığa olduğu gibi, iltihaplı eklem romatizmasına da son derece faydalı olan bu kürü, Prof. Saraçoğlu nasıl kullanacağımızı anlatıyor. İşte ayrıntılar..

Halk arasında iltihaplı eklem romatizması adı verilen romatid artrit hastalığı, kişinin sabah kalktığında bedeninde hissettiği tutukluk, ayrıca eller ayak ve bir çok eklemde ağrı, şişlik olarak kendini gösterir..

İltihaplı eklem romatizmasının zorluğunu, ancak bu hastalığı yaşayan ve çare arayanlar biliyor. Elbette her hastalık zordur ve bununla yaşamak zorunda kalmak kişinin yaşam kalitesini düşürür ancak, ilaçları düzenli kullanmak ve tedaviye bu şekilde devam etmek gereklidir. Neredeyse verdiği bütün tarifleri uygulayanların ,bir çok şikayetlerinden kurtulduğunu dile getirdikleri Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, adeta kainat eczanesi ile sunulan tüm bitkilerin nasıl kullanacağı ve neye iyi geldiği yönünde bizlere rehberlik etmektedir. Yıllardır kendilerini televizyon programlarında verdiği sağlık kürleri ile görmeye alışkın olduğumuz Saraçoğlu, bu kez iltihaplı eklem romatizması için oldukça kolay ve etkili bir tarif verdi.

İşte iltihaplı eklem romatizması niçin, ısırgan kürü tarifi:

Malzemeler:

  • 25-30 adet kurutulmuş kiraz sapı
  • Bir tutam taze ısırgan otu
  • Yarım litre hazır su

Yapılışı;

✔️ Kaynayan suya kiraz saplarını atın.

✔️ 3-4 dakika kaynatın

✔️ Isırgan otunu kaynamakta olan kiraz saplarının üzerine ekleyin . 3-4 dakika daha kaynatın.

✔️ Daha sonra altını kapatıp ılımaya bırakın

✔️ Sonrasında süzüp içebilirsiniz.

Bu kür; kahvaltıdan 2 saat sonra 1 bardak, akşam yemekten 2 saat önce bir bardak tüketilmelidir.. Bu uygulamaya 21 gün devam etmeli, daha sonra ara verilmelidir.

Önemli not: Bu kürleri uygularken kullanılan ilaçlar bırakılmamalı, gerekirse doktora danışılmalıdır. Kürler ,ilaç yerine geçmez.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler