Güzellik uzmanı Şems Arslan’dan doğal tüy dökücü tarif

Güzellik uzmanı Şems Arslan’dan doğal tüy dökücü tarif
İstenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok yolu vardır ve kullanılan farklı yöntemler kişiye göre değişir. Bu yöntemler kullanılırkenki hedef kalıcı çözümlerle istenmeyen tüylerden kurtulmaktır. Kendilerini ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz güzellik uzmanı ve aynı zamanda kimyager olan ŞEMS ARSLAN’ ın kalıcı, etkili, aynı zamanda tamamen doğal tüy dökücü tarifini sizler için hazırladık.

KARBONAT VE KAHVE TARİFİ

Şems Arslan’ ın en etkili tariflerinden biri olan karbonat ve kahve tarifi, deriye aynı zamanda peeling etkisi yaparak canlandırıyor. Oldukça kolay ve her evde bulunabilen bu maske, tüyleri azaltıyor. Köklerini zayıflatarak zamanla istenmeyen tüylerden kurtarıyor. Doğal, kalıcı bir yöntem olan kahve ve karbonat tarifi, ağda sonrası uygulanırsa daha etkili oluyor. İstikrarla devam edilmesi halinde, zamanla istenmeyen tüyler kökleri zayıfladığı için daha az çıkıyor. 

TÜY DÖKÜCÜ TARİF İÇİN MALZEMELER

  • 1 çay fincanı karbonat
  • 1 çay bardağı kahve

TÜY DÖKÜCÜ TARİFİN HAZIRLANIŞI

  1. Türk kahvesini içmek için nasıl hazırlıyorsanız o şekilde hazırlayın.
  2. Kahveyi bir kenarda soğumaya bırakın.
  3. Soğuduktan sonra bir çay bardağı karbonatla kahveyi aynı kaba boşaltın.
  4. İki karışımı güzelce harmanlayarak cildinize uygulayın. (Öncelikle cildinizde küçük bir yere uygulayın. Her hangi bir kızarıklık ve benzeri bir durumla karşılaşmadıysanız, uygulamaya devam edebilirsiniz.)
  5. Yaklaşık 2-3 dakika tüylerin olduğu bölgeye bu karışımla masaj yapmaya devam edin.
  6. Daha sonra yıkayın.
  7. Karışım hazırlandıktan sonra, kavanozda ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında bekleterek hafta da iki kez tüylerin çıktığı yöne doğru uygulayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler