Düzenli Uygulayınca Hayrete Düşürüyor! Dr Ümit Aktaş’tan Kabızlık İçin Kesin Çözüm!

Düzenli Uygulayınca Hayrete Düşürüyor! Dr Ümit Aktaş’tan Kabızlık İçin Kesin Çözüm!
Kabızlık problemi yaşayanlar, her yola başvurarak bu sıkıntıdan kurtulmak için çare ararlar. Ünlü Dr ve Fitoterapi uzmanı Ümit Aktaş, öyle bir tarif verdi ki; uygulayanlar oldukça memnun. İşte Ümit Aktaş’tan kabızlık için öneriler..

Bağırsak problemi deyince akıllara ilk gelen kabızlıktır. Günümüzde bir çok insanın kronik problemleri arasında yer alan kabızlık, ileri safhalarda kişinin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiliyor. Hatta zaman zaman depresyona bile neden olabileceği, uzmanlar tarafından dile getiriliyor.

Kabızlık problemini sık sık yaşayan kişiler, bunun için her türlü çarelere başvururken, düzenli olarak uygulanan alternatif yöntemlerle bu sorundan kurtulanların sayısı da bir hayli fazla..

Ekranlarda sıklıkla görmeye alışkın olduğumuz, Doktor ve Fitoterapi uzmanı Ümit Aktaş, kabızlık için verdiği tarifle hastaların şifaya kavuşmasına vesile oluyor. Şimdi vereceğimiz tarif ise, düzenli uygulandığında sizleri de hayretler içerisinde bırakacak. Eğer sizlerde kabızlık problemi yaşıyorsanız, hiç geç kalmadan Dr Ümit Aktaş' ın bu tarifine kulak vermelisiniz..

İşte kabızlık için mucizevî öneriler.

✔️ Sabah uyandığınızda yapacağınız ilk iş, iki yemek kaşığı sızma zeytinyağını içmek olsun.

✔️ Zeytinyağından yarım saat sonra, 3 su bardağı su için.

✔️ Daha sonra kahvaltınızı edin.

✔️ Kahvaltıdan 10 dakika sonra ise mutlaka tuvalete gidiniz.
Bunun yanında aşağıda vereceğimiz salatayı ise sık sık yaparak tüketmelisiniz.

Kabızlık sorununa ilaç gibi salata

İhtiyacınız olan malzemeler;

  • 3 adet havuç
  • 1 adet yer elması
  • 1 adet limon
  • Yarım demet dereotu
  • 3 diş sarımsak
  • Kaya tuzu
  • Zeytinyağı.

Havuç ve yer elmasını doğrayın. Ardından üç diş sarımsağı ezerek içerisine ekleyin. Bir adet limonun suyunu üzerine sıkın. Yarım demet dereotunu da doğradıktan sonra, tuzu damak tadınıza göre atın. Son olarak üzerine zeytinyağı ekleyerek karıştırın. İşte muhteşem salatanız hazır. Bu salatayı düzenli olarak her gün yediğinizde, kabızlık probleminizden kurtulacak ve son derece rahatlayacaksınız...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler