Çözümü Varmış! Çocuklarda Alt Islatma Sorununu Çözen Mucizevi Doğal Kür

Çözümü Varmış! Çocuklarda Alt Islatma Sorununu Çözen Mucizevi Doğal Kür
Her sabah çocuğunuzun yanına onu uyandırmaya gittiğinizde "o da ne! Yine mi!!!!” diyerek yılgınlıkla karşılaştığınız bu durumu yaşayan tek kişi elbette siz değilsiniz. İşte size Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan alt ıslatan çocuklar için etkili bir reçete...

Alt ıslatma, çocuklukta en sık karşılaşılan problemlerden birisi malum. Çocuk için oldukça zor olan bu durum, ebeveynler için daha da zorlayıcı hale geliyor.

Alt ıslatmanın pekçok sebebi olabilir. İdrara sıkıştığı halde bunun farkında olmadığı için idrarını kaçıran çocuktaki problem şudur: Mesane dolar ve beyine uyarı gönderir. Bu uyarının farkında olmayan çocuk ise, uyanamaz. Dolayısıyla dolan mesane kendiliğinden boşalır.

İşte bu sinyalin farkında olması açısından kişiye yardım eden iki bitki var. Bu bitkilerle hazırlanmış olan kür ise, altını ıslatan çocuklar için oldukça fayda sağlıyor. Prof Dr İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği bu kürün hazırlanışı ve kullanışına gelelim...

İhtiyacınız olan şeyler:  Sarı kantaron ve sarı ballı baba bitkisi.

✔️ Yarım tatlı kaşığı sarı kantaron, yarım tatlı kaşığı da Sarı Ballı Baba bitkisini karıştırın.

✔️ Bir su bardağı suda 6 dakika hafif ateşte kaynatın.

✔️ Daha sonra ılımasını bekleyin ve süzerek çocuğunuza içirin.

Önemli not: Bu karışımın akşama doğru güneş batmadan bir saat evvel içilmesi gereklidir. Uyuma saatine yakın hiç bir şekilde sıvı alımı olmamalı ve 1 ay boyunca devam edilmelidir.

Bu makale de ilginizi çekebilir!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler