Cildimizin Aynası Karaciğeri Temizlemek İçin Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öyle bir tarif verdi ki...

Cildimizin Aynası Karaciğeri Temizlemek İçin Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öyle bir tarif verdi ki...
Karaciğer sağlığımız herşeyden daha da önemlidir. Uygulayanların hayretle sonuçlarından memnun kaldıkları etkili kürler karaciğerinizi temizleyin. İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan karaciğeri emizleyen etkili kür! Denedikten sonra ciltteki etkilerine inanamayacaksınız!

Karaciğer çok önemli bir organdır. Öyle ihmale gelmez. Neredeyse vücudun sağlıklı çalışması ona bağlı. Karaciğer bitti mi hayat bitiyor yani :( İşte durum o sayfaya gelmeden önce bişeyler yapmak lazım.

Gelin karaciğeri biraz daha yakından tanıyalım.

Karaciğerimiz; yediklerimizi, vücudun kullanabileceği besin maddelerine çevirir. Besinleri hazmedebilmemiz için yağları safraya çeviren karaciğer, aynı zamanda protein üretir. Vücuda giren toksik maddeleri temizler, demir vitamin gibi kaynakları depolar.

Cildimizde görülen akneden lekeye her bir problemin kaynağı karaciğerimizdir. Karaciğer de biriken toksinler, bu şekilde vücuda yansır. Kısacası cildimiz, karaciğerimizin aynasıdır diyebiliriz.

Dolayısıyla karaciğeri temizlemek, hem bu organın yükünü hafifletir, hem de cildimizi arındırır. Karaciğer temizliği, son yıllarda belki sıkça duyduğumuz ve doğal yollarla bir çok kimsenin başvurduğu yöntemlerdendir 

Eğer sizlerde karaciğerinizi toksinlerden arındırmak ve karaciğerinizi arındırırken cildinizi de temizlemek isterseniz işte size İbrahim Saraçoğlu’ndan karaciğeri temizleyen muhteşem tarif.

Üstelik bu kürü hazırlamak için farklı bir bitki elde etmenize hiç gerek yok. Elinizin altında ki malzemelerle karaciğer temizliği yapmanın bu kadar kolay olması sizi de şaşırtacak!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu kürü uygulayanların cildinde gözlemleyeceği güzelliklerden de oldukça memnun kalacağını dile getiriyor.

Şimdi hazırsanız kürümüze geçelim. 

  • 1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • 5 adet sapları ile birlikte ezilmiş maydanoz
  • 5 damla taze sıkılmış limon suyu
  • Yarım su bardağı su

Bu malzemeleri blenderdan geçirerek su haline getirin. 15 gün boyunca aç karnına için v Bu kürü 6 ay düzenli uygulayın.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler