Bu Tarifle Damacana Sularına Para Vermenize Gerek Yok! İşte Ahmet Maranki’den Alkali Su Tarifi..

Bu Tarifle Damacana Sularına Para Vermenize Gerek Yok! İşte Ahmet Maranki’den Alkali Su Tarifi..
Kaliteli suyun pH seviyesi nasıl olmalı? Evde kendimiz suyumuzu nasıl alkali hale getirebiliriz? Ahmet Maranki'den alkali su tarifi..

Su bütün canlılar için hayatî bir içecektir. Her birimiz için olmazsa olmaz olan su, aynı zamanda kalitesine göre de sağlığımıza ciddi katkılarda bulunur. Uzmanlar sık sık bol su tüketmemizi tavsiye ederken, bunun bir çok organımız hatta cilt güzelliğimiz için bile ne kadar önemli olduğunu her fırsatta vurgulamaktadır. Kaliteli su deyince aklımıza adını çok duyduğumuz su markaları gelebir. Oysa kaliteli su canlı su demektir ki, vücudumuz en çok bu suya ihtiyacı var. Peki kaliteli suyun pH seviyesi nasıl olmalı?

Yapılan araştırmalara göre suyun pH değeri, en az 7,2 olmalıdır. Aşağısı olan sular asidiktir. Alkali hale gelebilmesi için ise 7.2 üzerine çıkması gereklidir.

İçtiğimiz su ne kadar kaliteli olursa, sağlığımıza o denli fayda sağlar.

Ülkemizde bitkilerle tedavi, kozmik tedavi deyince akla ilk gelen isim Doktor Ahmet Maranki, bu konuda oldukça kolay ve önemli bilgiler verdi.

Katıldığı televizyon programında içtiğimiz suyun önemine dikkat çeken Ahmet Maranki, seyircilerden gelen “her zaman genç görünüyor, yıllar geçse de yaşlanmıyorsunuz, sırrı nedir” sorularına karşılık, sağlıkla ilgili mutlaka dikkat edilmesi gerekenleri anlatırken, “En başta içtiğimiz suyun alkali olmasına özen göstermeliyiz” dedi.

Bunun için, adını sıklıkla duyduğumuz ve pahalı olan sulara para vermeye bile gerek yok diyerek, suyu kendimizin de alkali hale getirebileceği tarifler veren Ahmet Maranki, bu konuda elimizin altında bulunması gereken ve oldukça basit bir şekilde suyumuzun pH seviyesini yükseltecek püf noktaları anlattı.
Evde kendimiz suyumuzu nasıl alkali hale getiririz?

Suyun içeriğinde ki mineralleri ve pH seviyesini ölçebilecek bir ölçekle canlı yanında suyun öncesi ve daha sonrasını ölçen Ahmet Maranki , verdiği tarifle suyun pH seviyesinin nasıl yükseldiğini gösterdi

Sizler için Ahmet Maranki’ den suyun kaliteli hale nasıl getirilebileceğini dair oldukça basit yöntemler öğrendik.

İşte yapılışı basit, kendisi son derece faydalı alkali su tarifi;

✔️ Bir litre suya, bir çay kaşığının 4’te biri kristal tuz

✔️ Bir çay kaşığının dörtte bir kadar da karbonat atıyoruz

İyice karıştırdıktan sonra suyumuz kullanma hazır. Bir çok hastalığında şifası demek olan alkali su, özellikle mide rahatsızlığı çekenler için ise olmazsa olmaz. Bunun yanında bu canlı su ile böbrek sağlığımız korunurken, cildimiz kolajen üretimine geçerek gençlik iksiri içmiş gibi oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler