Bir Az Olsun Ağrı Hafiflesin Diye Milyon Şey Denenen O Rahatsızlık! Aidin Salih'tan Kireç Temizliği Tarifi

Bir Az Olsun Ağrı Hafiflesin Diye Milyon Şey Denenen O Rahatsızlık! Aidin Salih'tan Kireç Temizliği Tarifi
Kireçlenme, özellikle belli bir yaşın üstünde ki kimseleri zor durumda bırakan, ağrıyan eklemlerin kendini hissettirdiği, yere otururken kalkarken kişiyi zorlayan bir durum olarak belki bir çoğunuza tanıdık gelmektedir. Peki Aidin Salih, kireçlenme için nasıl bir tedavi uygulamış, hastalara neler önermiştir.?

Dünya çapında milyonlarca insanda görülen kireçlenme, kronik bir eklem rahatsızlığıdır. Kemiklerinizin uçlarını çevreleyen kıkırdak bir doku vardır. Bu dokunun zamanla aşınması, yıpranması ile ortaya çıkan kireçlenme rahatsızlığı, ağrıya ve vücutta iltihap oluşmasına sebep olur.

Kireçlenme kendisini, eklemlerde oluşan ağrı, esneklik kaybı, sertlik, şişkinlik veya gıcırtı sesleri ile belli eder.

Bu durumu yaşayan kişiler genellikle yere oturduklarında, ayağa tekrar kalkarken zorlanma gibi durumlar yaşarlar. Bağdaş kuramaz, dizlerini bükerken ağrı hissederler  Parmak, diz gibi eklemlerde hissedilen ağrı, tedavi edilmediğinde ise şiddetlenerek kişinin yaşam kalitesini düşürür. Böyle durumlarda yapılacak olan ilk iş uzman doktora başvurmaktır. Doktorun kişi için öngördüğü tedavi ne ise buna devam edilmelidir. Fakat bunun yanında alternatif olarak bedende ki kireçlerden kurtulmak isteyenler için, Ünlü biyolog ve Alternatif tıp hekimi olan Özbek Asıllı Aidin Salih neler önermiş sizler için araştırdık.

Aidin Salih’ten kireç temizliği tarifi:

✔️ Sabah kahvaltısı niyetine, öğle saatine kadar 1,5 litre su içerisine sıkılmış, 5 adet taze sıkılmış limon suyu, 

✔️ 50 ml taze zencefil suyu

✔️ Dilerseniz az bir miktar da kestane balı ekleyebilirsiniz

Öğle ve akşam yemeğini hafif yemelisiniz.  Özellikle hayvansal gıda yememelisiniz. Bu karışıma 1 ay boyunca ( hafta da bir gün ara vererek) devam etmelisiniz. Eğer kendinizi iyi hissetmeye başlarsanız ,1 aya tamamlamanıza gerek yok. Bırakabilirsiniz. Unutmayın.. Bedeniniz her zaman gereken sinyali mutlaka verir. 

Her hangi bir hastalığınız varsa doktorunuza danışınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler