Buzluğa atıp istediğiniz zaman servis etmelik harika bir tarifle geldik.Türkiye'nin İlk yemek blogu olan portakalagaci.com'un yeni youtube yemek kanalında paylaştığı bu efsane tarif mutfağa girmeyenlerin bile yapabileceği kolaylıkta. Öyle usta olmaya gerek yok:) Hazır pandispanya ile 10 dakikada hazır oluyor. Tabi siz dilerseniz kendi pandispanyanızı da yapabilirsiniz. Sünger gibi pandispanya tarifi için buyrun tarifimize.
Malzemelerimiz donmuş frambuaz, böğürtlen, karadut, biraz çikolata, çilekli dondurma, pandispanya, çok az süt ve kelepçeli kalıp:)
Meyveleri robottan geçirin. Buzluktan çıkardığınız çilekli dondurmayı karışıma ekleyip spatula yardımıyla karıştırın.
Panispanyayı kelepçeli kalıpla kesin. Kenar kısımlarını başka bir tarifte kullanın ziyan etmeyin.
Pandispanyayı kelepçeli kalıba yerleştirin ve sütle ıslatın. Hazırladığınız meyveli dondurmalı sostan yayın. Arasına çikolatayı rendeleyip pandispanyanın ikinci katını yerleştirin. Kalan sosu üzerine döküp streç filmle kapatıp buzluğa koyun.
2 saat dinlendirdikten sonra üzerini meyve ile süsleyip servis edebilirsiniz.
Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.
❤️ Tarifimizi arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayın.