Şölene hazır olun hem şık hem lezzetli... Porsiyonluk patates çanakları tarifi

Klasik tariflerden sıkıldınız mı? Bu enfes lezzet, gün sofralarınıza renk katacak. Üstelik sofralarınızı şölene çevireceğiniz bu tarif çok vaktinizi de almayacak.Eee.. daha ne olsun. Buyrun porsiyonluk havuçlu patates çanakları tarifine...

PORSİYONLUK PATATES ÇANAKLARI İÇİN MALZEMELER

  • 4 orta boy patates
  • Yarım demet dere otu
  • 1 adet havuç
  • Tuz
  • Karabiber

PORSİYONLUK PATATES ÇANAKLARININ HAZIRLANIŞI

  1. Patatesleri haşlayın. Patatesleriniz soğumadan patatesleri ezin. Bunun için patetes eziciniz varsa onu kullanın, yoksa da çatalla ezin.
  2. Diğer malzemeleri de ekleyerek güzelce yoğurun. 
  3. Porsiyonluk kalıplarınız varsa bekletmeden kalıba koyup bastırıp servis tabağına ters çevirin. 
  4. Üzerine ezilmiş sarımsaklı yoğurt döküp servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahvaltıya farklı bir tarif arayanlara: Fırında sütlü patates tarifi

Yemek Tarifleri Haberleri