Buzlukların olmazı olan mozaik pastanın bu halini mutlaka deneyin. Tıpkı pastaneden alınmış gibi oluyor.
Malzemeler
- 2 kutu çiğ krema
 - 2 paket sütlü çikolata (60 gr)
 - 2 paket bitter çikolata (60 gr)
 - 1 yemek kaşığı tereyağı
 - 1,5-2 paket petibör bisküvi
 
Yapılışı
- Tencereye çiğ kremayı ve tereyağını alıp kaynama noktasına getirin.
 - Kenarlarından fokurdamaya başlayınca ocağın altını kapatın.
 - Çikolataları kremanın içine atıp karıştırarak erimesini sağlayın. Oda sıcaklığına gelmesi için bekletin.
 - Petibör bisküviyi iki üç parçaya bölürek geniş bir kaba alın.
 - Üzerine soğuyan çikolatalı karışımın dökün.
 - Kullanmak istediğiniz kalıbı streç filmle sarın.
 - Bisküvili karışımı döküp üzerini düzeltin.
 - Derin dondurucuda 2 saat bekletin.
 - Dolaptan çıkarıp üstünü istediğiniz meyveyle süsleyip servis edin.
 
Afiyet Olsun!