Glütensiz Şekersiz Şipşak Kurabiye Tarifi! 15 Dakikada Yemeye Hazır

Kurabiyeseverlere bugün düşünmeden yiyebilecekleri bir tarif vereceğiz. Üstelik glütensiz ve şekersiz. Lezzeti diğer kurabiyeleri aratmayan bu kurabiyeyi sizin de seveceğinizden eminiz.

Kurabiyeleri çayın, kahvenin yanında hepimiz seviyoruz. Bugün sizlere glüten hassasiyeti olanlar, unsuz şekersiz beslenenler ve kilo vermek isteyenlerin de gözü kapalı yiyebilecekleri bir kurabiye tarifi vereceğiz. İşin en güzel tarafı da yapımı sadece 15 dakika sürüyor.

Glütensiz, şekersiz, vegan tarifleriyle tanıdığımız @mutfaktayusuvar'ın bu efsane kurabiye tarifini mutlaka deneyin.

ŞİPŞAK KURABİYE TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

  • 200 gr organik badem unu
  • 100 gr hurma püresi
  • 50 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı
  • Üzerine çiğ badem içi, hindistan cevizi

ŞİPŞAK KURABİYE NASIL YAPILIR?

✔️ Karıştırma kabına badem ununu, hurma püresini ve tereyağını koyup karıştırın.

✔️ Cevizden küçük toplar yapın.

✔️ Hindistan cevizine bulayıp üzerine badem koyun.

✔️ Önceden ısıttığınız 180 derece fırında 15 dakika pişirin.

Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.
❤️ Tarifimizi arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayın

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yemek Tarifleri Haberleri