Karpuz Slushie Tarifi Nedir, Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle aşırı kolay, lezzetli ve sağlıklı bir Karpuz Slush tarifi vereceğiz. Sadece 4 malzemeli bu ferahlatıcı lezzet yazın favori içeceği olacak. Karpuz Buzlaş olarak da bilinen bu tarifi mutlaka deneyin, kendinizi deniz kenarında hayal edin...

Bugün sizlerİ karpuzla yapılan mükemmel bir yaz içeceği ile tanıştıracağım. Kavurucu sıcaklarda bundan daha iyi bir içecek düşünemiyorum. Karpuz zaten hem su oranı yüksek hemde doğal şeker içeren bir meyve. Bu tarz içeceklere çok yakışıyor...

Slush, Buzlaş artık adına ne derseniz gerçekten lezzetli oluyor. Tek yapmanız gereken sulu sulu lezzetli olgun bir karpuz bulmak, onları parçalamak ve dondurmak. Gerisi 1 dakikalık iş...

KARPUZ SLUSH / KARPUZ BUZLAŞ TARİFİ İÇİN NELER GEREKLİ?

  • 10 bardak çekirdeği alınmış karpuz küpleri (En az 24 saat dondurulmuş olmalı)
  • 1 adet limonun suyu
  • 2 dal nane
  • 1.5 su bardağı içme suyu
  • 1 kase buz

KARPUZ SLUSH / BUZLAŞ TARİFİ NASIL YAPILIR?

✔️ Karpuzu kesip çekirdeklerini ayırın. İri küpler halinde doğrayın.

✔️ Geniş bir kaba koyup kapalı bir şekilde buzluğa koyup dondurun. En az 24 saat donmuş olmalı.

✔️ Dondurulmuş karpuz parçalarını 3 dakika oda sıcaklığında bekletin. Ardından buzu, limon suyunu, nane yapraklarını ve suyu mikserden hızlıca geçirip bardaklara paylaştırın.

Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.
❤️ Tarifimizi arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yemek Tarifleri Haberleri