Yemeklerde sıkça kullanılan defne yaprağının yemeklere tat vermek dışında da kullanım alanları olduğunu biliyor muydunuz?
Defne Yaprağı Yakmanın Faydaları
- Kaygıyı azaltır
- Enfeksiyonları azaltır
- Baş ağrısına iyi gelir.
- Evdeki kötü enerjiyi yok eder. Ortamdaki negatif enerjilerden arınmayı sağlar
- Sakinleştirici etkisi vardır.
Defne Yaprağı Nasıl Yakılır?
Tütsü için kullanacağınız bir tavanız varsa 3-4 adet defne yaprağını tavaya yerleştirin. Yaprakları çakmak yardımıyla yakın ve dumanı içinize çekin. Bu esnada bulunduğunuz odanın camının açık olması içerideki havanın temiz hava ile yer değiştirmesini sağlayacaktır.
Burada yer alan bilgiler herhangi bir bilimsel içeriğe sahip değildir. Sadece eskiden beri uygulanan bir ritüeldir.