Diyarbakır'da Madde Bağımlısı Hasta Ortalığı Birbirine Kattı

Diyarbakır'da Madde Bağımlısı Hasta Ortalığı Birbirine Kattı
Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne gelen madde bağımlısı bir hastanın elinde bıçakla acil serviste olay çıkarttığı bildirildi.

Diyarbakır'da bulunan Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde yaşanan olayda, madde bağımlısı bir hastanın acil serviste bıçakla rahatsızlık verdiği rapor edildi.

Sağlıkçıların Sesi adlı sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan görüntülerde, acil servisin içindeki karmaşık durum açıkça görüldü.

Bir hekim, yaşananları şu şekilde aktardı: "Bir madde bağımlısı hasta, belinde bıçakla gelip acil serviste korku ve endişe yarattı. Ardından sadece sigarasını içerek yerinden ayrıldı! Bu hastanın belindeki bıçağı göstererek hekimlerimizi tehdit edip, kendisine akineton gibi ilaçlar yazdırmaya çalıştı. Daha önce beyaz kod vererek idareye defalarca bildirdik. Suç duyurusunda bulunacağımızı söyledik ancak ciddiye alınmadık. İlaç yazdırmadığımızda kendisine zarar verip tekrar geldi ve ne hastane güvenliği ne de polis müdahalesi işe yaramadı. Görüntülerde ayrıca gece boyunca travma alanını dağıtarak sakin bir şekilde hastaneden ayrıldığı anlar da yer aldı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
En Yeniler